Super League 2

Με Μπαλωμένο μετά από οκτώ μήνες ο ΠΑΟΚ Β κόντρα στην Κοζάνη

Ο Κώστας Μπαλωμένος επιστρέφει στη δράση με τον ΠΑΟΚ Β μετά από οκτώ μήνες, ενώ εκτός αποστολής για το εξ αναβολής ματς με την Κοζάνη έμειναν οι τραυματίες Βασίλης Γκορντεζιάνι και Βασίλης Γρόσδης.

Την Κοζάνη υποδέχεται αύριο (29/02) ο ΠΑΟΚ Β, για το εξ αναβολής παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Στα ευχάριστα για τον «δικέφαλο του Βορρά» ενόψει του παιχνιδιού με τη νεοφώτιστη ομάδα είναι η επιστροφή του Κωνσταντίνου Μπαλωμένου έπειτα από οκτώ μήνες, λόγω τραυματισμού!

Αντιθέτως, δεν υπολογίζονται από τον Στέλιο Μαλεζά οι τραυματίες Βασίλης Γκορντεζιάνι και Βασίλης Γρόσδης, ενώ στην αποστολή της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ είναι οι: Μπαλωμένος, Ναντέρ, Παντεκίδης, Τασιούρας, Μανωλιούδης, Κωττάς, Κιτσάκης, Φίλων, Γιαξής, Τσοπούρογλου, Σνάουτσνερ, Νινούα, Γκούμας, Δαρέλας, Σπυράκος, Κουαλιάτα, Μπράντονιτς, Κανίς, Πανίδης και Σαποβάλοφ.

Τέλος στην προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (28/02) στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, οι «ασπρόμαυροι» επικεντρώθηκαν στις στατικές φάσεις και σε ασκήσεις τακτικής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x