Super League 2

«Τα καλύτερα έρχονται για την ΑΕΚ»! (video)

Ήταν μια δύσκολη διετία. Ειδικά γι’ αυτούς που έχουν γράψει ιστορία στην ΑΕΚ ήταν ακόμα δυσκολότερη. Τρεις μεγάλες μορφές της, όμως, και ο Τραϊανός Δέλλας συμφώνησαν ότι πλέον τα καλύτερα έρχονται.

Πανηγυρισμοί για την επιστροφή της ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα δεν υπήρξαν. Η «Ένωση» απλώς σφράγισε το αυτονόητο την Τρίτη με τον Ηρακλή.

Όπως και να 'χει όμως, το επίσημο κλείσιμο μιας αλλόκοτης διετίας έφερε χαμόγελα. Κι ενίσχυσε την πίστη ότι οι «κιτρινόμαυροι» είναι έτοιμοι πλέον να επανέλθουν δυναμικά.

Αυτή την πίστη που εξέφρασαν τρεις μεγάλες μορφές της ιστορίας της (Μαύρος, Νεστορίδης, Νεστορίδης) συμφωνώντας με τον Τραϊανό Δέλλα ότι τα καλύτερα για την ΑΕΚ είναι πλέον μπροστά.


Δείτε αναλυτικά τι είπαν στο video που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι της «Ένωσης»

Θωμάς Μαύρος: «Ήταν δυο πολύ δύσκολα χρόνια για όλους που έχουμε συνηθίσει την ΑΕΚ να μεγαλουργεί στην πρώτη κατηγορία. Τώρα έρχεται η στιγμή για χαρές και επιτυχίες μαζί με το γήπεδο. Πάντα είμαι αισιόδοξος, εμπιστεύομαι τους ανθρώπους που είναι τώρα στην ομάδα και πιστεύω ότι θα φτιάξουμε μια ομάδα πολύ δυνατή».

Στέλιος Σεραφείδης: «Μέτα την ανάληψη της ομάδας από τον κ. Μελισσανίδη και με το μήνυμα ότι “ερχόμαστε” υλοποιείται το όνειρο της επιστροφής από την ταλαιπωρία που τράβηξε η ομάδα όλα τα χρόνια. Ήρθαμε και με το γήπεδο θα ξαναμπούμε στο δρόμο των επιτυχιών, όπως αρμόζει στην ιστορία της ΑΕΚ».

Κώστας Νεστορίδης: «Αυτό περιμέναμε. Θα μπούμε εκεί που πρέπει να μπούμε, εκεί που μας αξίζει. Ευχαριστώ πολύ αυτούς που μας έφεραν πάλι εκεί που δοξάσαμε την ΑΕΚ. Οι άνθρωποι που διοικούν τώρα αγαπούν πολύ την ΑΕΚ και θα προσπαθήσουν την κάνουν ξανά μεγάλη».

Τραϊανός Δέλλας: «Ήταν μια παράξενη και περίεργη περίοδος για όλους όσους έχουν δει αυτή την ομάδα να μεγαλουργεί εντός κι εκτός Ελλάδας. Με πολλή δουλειά, αγάπη και τη στήριξη του κόσμου μας καταφέραμε σε δυο χρόνια να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που ανήκει. Πλέον ο δρόμος είναι ανοιχτός για την ομάδα να τρέξει και τα καλύτερα έρχονται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x