Γαλλία

Πρώην παίκτης του Λεβαδειακού αυτοπροτάθηκε να αναλάβει τη Μαρσέιγ μετά την παράιτηση του Μαρθελίνο!

Ο Μπραντάο, ο οποίος έχει περάσει και από τον Λεβαδειακό, αυτοπροτάθηκε να αναλάβει τη γαλλική ομάδα, μετά την παραίτηση του Μαρθελίνο.

Σε ένα καζάνι που βράζει βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Μαρσέιγ, μετά την παραίτηση του Μαρθελίνο από τη θέση του προπονητή, αλλά και τη πιθανότητα να κάνει το ίδιο και ο πρόεδρος της ομάδας, Πάμπλο Λονγκόρια, λόγω απειλών για τη ζωή του.

Ωστόσο, όσον αφορά τον πάγκο της ομάδας, έχει υπάρξει ήδη ενδιαφερόμενος, καθώς πρώην παίκτης του γαλλικού συλλόγου (και με μεγάλη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα) και του Λεβαδειακού (τη σεζόν 2017/18), Μπραντάο, αυτοπροτάθηκε να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Ισπανό προπονητή, αν επιβεβαιωθεί η απομάκρυνσή του από την ομάδα.

«Ξέρω πολύ καλά τη Ligue 1 και έχω ήδη κερδίσει 7 τίτλους», ήταν τα λόγια του 43χρονου πρώην ποδοσφαιριστή, ενώ έκανε και μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας: «Είμαι έτοιμος».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην παίκτης των Σαχτάρ, Μαρσέιγ και Σεντ Ετιέν, μεταξύ άλλων, δεν έχει εμπειρία πρώτου προπονητή, με τη μόνη του εργασία στον κλάδο να είναι ως βοηθός στη Λοντρίνα, ομάδα της β' κατηγορίας της Βραζιλίας.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x