Γαλλία

Χάος στη Μαρσέιγ: Μετά τον Μαρθελίνο, παραιτείται και ο πρόεδρος λόγω απειλών!

Αλυσιδωτές είναι οι εξελίξεις στη Μαρσέιγ! Μετά την παραίτηση Μαρθελίνο, τον δρόμο της εξόδου φέρεται έτοιμος ν’ ακολουθήσει και ο πρόεδρος Λονγκόρια λόγω απειλών από τους οπαδούς.

Εκτός ελέγχου μοιάζει πλέον η κατάσταση στη Μαρσέιγ!

Όπως έγραψε από νωρίς η «Equipe», στην προπόνηση της Τρίτης ο Μαρθελίνο ανακοίνωσε στους παίκτες την απόφασή του να παραιτηθεί.

Κάτι που συνέβη ως απόρροια της συνάντησης που είχε ο πρόεδρος, Πάμπλο Λονγκόρια με τους οπαδούς μετά την ισοπαλία με την Τουλούζ, στην οποία ζήτησαν καρατόμηση της διοίκησης και των αρχηγών.

Εξαιτίας ωστόσο της ίδιας συζήτησης, τον δρόμο της εξόδου φέρεται έτοιμος να πάρει και ο ίδιος ο επικεφαλής του συλλόγου!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ισπανικού Eurosport, το οποίο επιβεβαίωσε έπειτα το «RMC Sport», οι απειλές που δέχθηκε ο Λονγκόρια (κατά την πρώτη πηγή και για τη ζωή του) τον οδηγούν επίσης στην παραίτηση.

Μπορεί λοιπόν προς το παρόν να μην έχει ανακοινωθεί επισήμως κάποια απόφαση, αλλά μοιάζουν θέμα χρόνου οι αλυσιδωτές εξελίξεις στο στρατόπεδο της αντιπάλου της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x