Oλλανδία

Και ο Άγιαξ στο παιχνίδι για την απόκτηση του Βλαχοδήμου!

Μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Άγιαξ μπαίνει στην κούρσα για την απόκτηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, σύμφωνα με την «A Bola».

Ακόμα ένας μνηστήρας εμφανίστηκε για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, σύμφωνα με την «A Bola».

Συγκεκριμένα, οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως ο Άγιαξ βλέπει «ζεστά» την περίπτωση του Έλληνα τερματοφύλακα και ετοιμάζεται να μπει…σφήνα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώστε να τον πείσει να μετακομίσει στην Ολλανδία.

Ο Βλαχοδήμος βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από τη Μπενφίκα, αφού μετά το αίτημα του στη διοίκηση να αποχωρήσει από τον σύλλογο, έμεινε εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με την διένεξη του με τον προπονητή της ομάδας, Ρόγκερ Σμιντ. Την ίδια ώρα ο «Αίαντας» ψάχνει τον αντικαταστάτη του Χερόνιμο Ρούλι, ο οποίος αναρρώνει, μετά το χειρουργείο που έκανε στο δεξιό του ώμο που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι τις αρχές του 2024.

Ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη πρόταση με την ομάδα της Λισαβόνας, κάτι που αναμένεται να συμβεί το προσεχές διάστημα. Το ενδιαφέρον των Ολλανδών δεν είναι κάτι που προέκυψε τώρα, μια και έχουν στα «ραντάρ» τους τον διεθνή τερματοφύλακα.

Θυμίζουμε ότι ο Βλαχοδήμος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα έως και το 2027, τον περασμένο Μάρτιο. .

Φαβορί για την απόκτησή του πάντως παραμένει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία αναζητά τη «ρεζέρβα» του Αντρέ Ονάνα, προκειμένου να ισχυροποιήσει τη θέση κάτω από τα γκολπόστ.


Επιμέλεια: Θοδωρής Δημόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x