Πορτογαλία

Τσακώθηκε με τον Σμιντ και έμεινε εκτός αποστολής της Μπενφίκα ο Βλαχοδήμος!

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ενοχλήθηκε από το γεγονός πως έμεινε στον πάγκο για το ματς της Μπενφίκα και τα έβαλε με τον Ρόγκερ Σμιντ, με αποτέλεσμα να κοπεί από την αποστολή!

Κακό το κλίμα στην Μπενφίκα!

Σύμφωνα με πορτογαλικά Μέσα, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είχε φραστικό επεισόδιο με τον προπονητή της ομάδας, Ρόγκερ Σμιντ, καθώς ενοχλήθηκε από το γεγονός πως έμεινε στον πάγκο για το ματς με την Εστρέλα Αμαδόρα!

Όπως τονίζουν τα εν λόγω δημοσιεύματα, ο Έλληνας πορτιέρε δεν... χάρηκε όταν έμαθε ότι θα αποτελέσει τον αναπληρωματικό του Σάμουελ Σοάρες, με αποτέλεσμα να ζητήσει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Γερμανό τεχνικό. Οι δυο τους τα είπαν στο «Ντα Λουζ» σε έντονο ύφος, με αποτέλεσμα ο Βλαχοδήμος να κοπεί από την αποστολή του αγώνα!

Μάλιστα, κάποια πορτογαλικά Μέσα σημειώνουν πως ο Έλληνας τερματοφύλακας ήταν πολύ ενοχλημένος και αποφάσισε να μην παρακολουθήσει καν την αναμέτρηση της ομάδας του ζωντανά, αποχωρώντας από το γήπεδο.

Μένει να φανεί πόσο θα επηρεάσει αυτό το επεισόδιο τις σχέσεις μεταξύ του Βλαχοδήμου και του Σμιντ, αλλά και κατ' επέκταση τη θέση του 29χρονου τερματοφύλακα στην ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x