Oλλανδία

Συνεχίζεται τελικά το Αϊντχόφεν-Άγιαξ, μετά την διακοπή λόγω… ρίψης μπύρας!

Ένα χάρτινο ποτήρι μπύρας που έπεσε στον Μπερχούις οδήγησε στην προσωρινή διακοπή του ντέρμπι ανάμεσα στην Αϊντχόφεν και τον Άγιαξ, με τον διαιτητή να αποφασίζει την επανέναρξή του, τελικά στο 61'.

Από έναν ανεγκέφαλο ο οποίος αποφάσισε να πετάξει ένα χάρτινο ποτήρι μπύρας στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, με στόχο τον Στοβ Μπερχούις, στιγματίστηκε το μεγάλο ντέρμπι της Αϊντχόφεν με τον Άγιαξ, στο «Φίλιπς Στάντιον».

Με τους γηπεδούχους να προηγούνται ήδη με 2-0, στο 61ο λεπτό ο «φίλος» της PSV επέλεξε να κάνει τον μάγκα, με τον διαιτητή Γκεζουμπουγιούκ να διατάσσει την διακοπή του παιχνιδιού, κατευθύνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια!

Είναι χαρακτηριστικό πως, οι ποδοσφαιριστές της Αϊντχόφεν απευθύνθηκαν στο κοινό με χαρακτηριστικές κινήσεις, ζητώντας του εξηγήσεις, ενώ ακόμα και το «πέταλο» των οργανωμένων στην ανατολική πλευρά φώναζε «ντροπή σου», απευθυνόμενο προς τον δράστη προφανώς…



Όπως έγινε γνωστό στις δύο ομάδες αλλά και στους παράγοντες, σε περίπτωση που ξαναπέσει το οτιδήποτε μέσα στο γήπεδο, το ντέρμπι θα διακοπεί οριστικά και αμετάκλητα, αυτή την φορά!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x