Κύπρος

Ανανέωσε με την Ανόρθωση ο Σίλντενφελντ

Συνεχίζει και με τη… βούλα στην Ανόρθωση ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Παραμένει στη Μεγαλόνησο ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο Κροάτης στόπερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ανόρθωση (που από το καλοκαίρι θα έχει τεχνικό τον Τιμούρ Κετσπάγια), όπως μετέδωσαν τα Μέσα της Κύπρου και ανακοίνωσε λίγο μετά ο σύλλογος της Αμμοχώστου. Πρόκειται για μια εξέλιξη που είχε φανεί από τις προηγούμενες ημέρες ότι θα σημειωθεί.

Η νέα συνεργασία των δύο πλευρών θα είναι διάρκειας ενός έτους, ενώ αν συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών θα ανανεωθεί αυτόματα για έναν χρόνο ακόμη, αλλά με μειωμένες αποδοχές για τον 34χρονο αμυντικό, που μετράει 19 συμμετοχές τη φετινή σεζόν.

Η ανακοίνωση

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κροάτη ποδοσφαιριστή, Γκόρντον Σίλντενφελντ, μέχρι το 2020 με δικαίωμα επέκτασης του συμβολαίο του για ακόμη ένα χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σίλντενφελντ αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης για το νέο του συμβόλαιο με μείωση των απολαβών του.

Ο Κροατής αμυντικός τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, μετρώντας μάλιστα και 1 γκολ. Αγωνίστηκε επίσης στα δύο παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ, όπως και στους 3 αγώνες κυπέλλου, σκοράροντας στον αγώνα με τον Ακρίτα Χλώρακας.

Ευχόμαστε στο Γκόρντον Σίλντενφελντ να πανηγυρίσει την κατάκτηση τίτλων, όπως επίσης μπόλικες νίκες και επιτυχίες με τα χρώματα της Ανόρθωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x