Stoiximan Super League

Αναστόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Έχει πάρα πολύ κάλο ρόστερ ο Ολυμπιακός»

Θέμα αξιοποίησης του ρόστερ φαίνεται πως υπάρχει στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Νίκο Αναστόπουλο, που χαρακτήρισε αρκετά καλό το φετινό υλικό των «ερυθρολεύκων».

Ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός Ευρώπης νωρίς φέτος, με τον Νίκο Αναστόπουλο να σχολιάζει μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM πως δεν υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων», αλλά κυρίως στην αξιοποίηση του.

Ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού, τόνισε ότι το ρόστερ της ομάδας είναι πάρα πολύ καλό, αφού από τη διοίκηση έγιναν καλές προσθήκες, αλλά δεν έχει βρεθεί τρόπος να αξιοποιηθεί.

Παράλληλα, σχολιάζοντας τον αποκλεισμό, τόνισε πως έπαιξε ρόλο και ο πολύ δύσκολος όμιλος που βρέθηκε φέτος ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα

Για την φετινή πορεία του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός ήταν σε έναν όμιλο πιο δύσκολο από ποτέ, με ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους, αλλά και η Σπόρτινγκ. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ, βλέπεις ότι ήταν ομάδες που δεν μπορείς να τις κοντράρεις. Χθες η Γιουβέντους δεν ήταν στην καλύτερη της βραδιά, είχε το παιχνίδι με τη Νάπολι και έχει τώρα την Ίντερ, αλλά κέρδισε σχετικά εύκολα. Αν είχε ισοφαρίσει στο τέλος ο Ολυμπιακός πριν το 2-0, μπορεί να μην έχανε. Φέτος η παρουσία του Ολυμπιακού δεν ήταν καλή γενικά, αλλά έχει σημασία σε έναν τέτοιο όμιλο να μην διασυρθεί».

Για τις επιλογές που έγιναν: «Δεν θα σχολιάσω το πως έπαιξε ο Ολυμπιακός. Αυτό πρέπει να το απαντήσει ο προπονητής. Από την άλλη όταν θες τη νίκη σε ένα δεύτερο παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ, θες και κυνηγό. Αλλά δεν μπορώ να μπω εγώ στο μυαλό του προπονητή. Εκτός από τον επιθετικό, είναι και τα εξτρέμ. Αν δεν σκοράρει ο επιθετικός, δεν σκοράρουν και τα εξτρέμ πως θα έρθει το γκολ; Από εκεί και πέρα έχεις τον Φορτούνη και τον έχεις μπες-βγες δεν μπορεί να βρει ρυθμό γιατί δεν έχει ψυχολογία. Ο Σεμπά δεν είναι όπως πέρσι, ο Πάνρντο είναι καλός, αλλά δεν είναι το φοβερό εξτρέμ. Ο Μάριν από την άλλη δεν είναι ο παίκτης που μπουκάρει, που δημιουργήσει προβλήματα».

Για το φετινό ρόστερ: «Οι άλλες ομάδες της ίδιας κλάσης με τον Ολυμπιακό τι το παραπάνω έχουν; Ο πρόεδρος πήρε αυτούς που έπρεπε να πάρει και από εκεί και πέρα είναι θέμα αξιοποίησης»

Για τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού: «Δεν είναι 15 αλλαγές κάθε χρόνο όπως λέτε. Είναι 7-8. Ο κορμός είναι πάντα ίδιος. Πάνω στον κορμό είναι λογικό να γίνονται προσθήκες. Το υλικό για μένα δεν είναι άσχημο. Είναι πάρα πολύ καλό το φετινό ρόστερ. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Είναι μετά θέματα αξιοποίησης, θέματα τακτικής»

Για τους επιθετικούς του Ολυμπιακού: «Ο Ανσαριφάρντ δεν είναι κακός. Ο Τζούρτζεβιτς το παιδί είναι αγχωμένο, θέλει να αποδείξει κάτι. Για να επιλεγεί είναι καλός παίκτης. Είναι καλός παίκτης και ειδικά ο επιθετικός, πρέπει να έχει και τη ρέντα. Υπάρχει βέβαια μια δυσκολία στο εύκολο γκολ στην ομάδα. Όταν είσαι επιθετικός στον Ολυμπιακό πρέπει να σκοράρεις. Ο κυνηγός του Ολυμπιακού πρέπει να σκοράρει, τα εξτρέμ πρέπει να σκοράρουν. Αν δεν σκοράρουν αυτοί ποιος θα βάλει γκολ; Μόνο από τα στημένα δηλαδή;

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός: «Πρέπει να προσαρμοστούν τα δεδομένα και το ενδιαφέρον είναι η Ελλάδα. Στην Ελλάδα τώρα θα έχει αβαντάζ, θα είναι ξεκούραστος, αφού θα έχει μόνο πρωτάθλημα και Κύπελλο που αυτοί είναι οι στόχοι»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x