Αγγλία

Ανελέητο κράξιμο οπαδών της Άρσεναλ στους παίκτες: «Δεν σας αξίζει αυτή η φανέλα»! (pics/video)

Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι και… έκπληξη! Για πρώτη φορά, οι οπαδοί της Άρσεναλ άφησαν στην άκρη τον Βενγκέρ και έκραξαν τους παίκτες, μετά τη συντριβή από την Πάλας! Απίστευτο σκηνικό με Μπεγιερίν.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, το ποτήρι ξεχείλισε, η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο…

Ε, όλα αυτά, ΜΑΖΙ, ταιριάζουν… γάντι στην παραπαίουσα Άρσεναλ, η οποία, αν δεν έδινε, φέτος ΚΑΙ η 7η θέση στην Αγγλία ευρωπαϊκό «εισιτήριο» (για τον 3ο προκριματικό του Europa League), θα κινδύνευε να μείνει εντελώς εκτός Ευρώπης -και όχι, απλά, δίχως το… σεντόνι.

Η συντριβή -και- από την Κρίσταλ Πάλας του Λούκα Μιλιβόγεβιτς υποχρέωσε σε τέταρτη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα τους Λονδρέζους, κάτι που, αφενός δεν έχει συμβεί ποτέ επί εποχής Βενγκέρ (από το 1996) και αφετέρου, είναι η πρώτη φορά μετά από 88 χρόνια (ναι, από το 1929), όπου οι «κανονιέρηδες» δέχονται τουλάχιστον τρία γκολ σε τέσσερα σερί παιχνίδια μακριά από το γήπεδό τους. Πραγματική… κατάμαυρη σελίδα, δηλαδή, στην ιστορία του συλλόγου.

Το εκπληκτικό που συνέβη, ωστόσο, το βράδυ της Δευτέρας (10/4) είναι άλλο: Για πρώτη φορά, οι οπαδοί των φιλοξενούμενων, που έδωσαν το «παρών» στο ''Selhurst Park'', δεν έκραξαν τον Βενγκέρ, αλλά -ανελέητα- τους παίκτες! Σε μία φάση, μάλιστα, ο… άμοιρος Μπεγιερίν τούς ζήτησε την μπάλα, προκειμένου να εκτελέσει ένα πλάγιο. Τι… απάντηση εισέπραξε; Μια απίστευτη γιούχα, που συνοδεύτηκε από το σύνθημα ''you're not fit to wear the shirt'', ελληνιστί… «δεν σας αξίζει να φοράτε αυτήν τη φανέλα»!

Όταν τελείωσε, δε, το παιχνίδι, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής πήγε να «απολογηθεί» στους φίλους της Άρσεναλ για το νέο «στραπάτσο» της ομάδας, αλλά αποδοκιμάστηκε εντονότατα, ξανά, όπως και όλοι οι παίκτες!

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν «μιλούν» από μόνα τους:




inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x