Κύπελλο Ελλάδας

Ανέστης: «Το άγχος στην πλευρά του ΠΑΟΚ»

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερο άγχος για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας σε σχέση με την ΑΕΚ, η οποία κατέκτησε πέρσι το τρόπαιο, εξέφρασε ο Γιάννης Ανέστης.

Κανένα άγχος δεν υπάρχει στην πλευρά της ΑΕΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας σε σχέση με τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Γιάννης Ανέστης ενόψει του σαββατιάτικου τελικού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τερματοφύλακας στη Media Day της «Ένωσης»

«Έχουμε να κοιτάξουμε τον τελικό που έχουμε μπροστά μας, είχαμε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε και απομένουν δύο ημέρες μέχρι τον τελικό. Θα πάμε να κερδίσουμε και θα μπούμε από την αρχή δυνατά, ώστε να κατακτήσουμε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το Κύπελλο.

Ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερο άγχος, επειδή εμείς καταφέραμε και την περσινή σεζόν να κατακτήσουμε το Κύπελλο, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει καιρό να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο και εμείς θα μπούμε από την αρχή δυνατά για να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, να μπούμε συγκεντρωμένοι και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όπως κάναμε και με τον Ολυμπιακό, και στο τέλος να είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του τροπαίου
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x