Αγγλία

Ανοικτό το... εισιτήριο για την άνοδο στην Premier League

Δίχως νικητή έληξε ο πρώτος ημιτελικός των πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ με τις Χάντερσφιλντ και Σέφιλντ Γουένστνεϊ να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0). Στις 17/05 η ρεβάνς.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο πρώτος ημιτελικός των πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ, με τις Χάντερσφιλντ και Σέφιλντ Γουένσντεϊ να ολοκληρώνουν την μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα της πρώτης χωρίς τέρματα (0-0).

Οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν το μεγαλύτερος μέρος της κατοχής (68%-32%), ωστόσο δεν κατάφεραν να κεφαλαιοποιήσουν την υπεροχή τους και πλέον οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην έδρα της Σέφιλντ την ερχόμενη Τετάρτη στις 17/05.

Όποια ομάδα προκριθεί θα διεκδικήσει το τελευταίο εισιτήριο για μία θέση στην Πρέμιερ Λιγκ της επόμενης σεζόν απέναντι στον νικητή του άλλου ημιτελικού μεταξύ της Νιούκαστλ και της Μπράιτον σε μονή αναμέτρηση, με τον μεγάλο τελικό να έχει προγραμματιστεί για τις 29/05.

Υπενθυμίζουμε πως σε αυτή τη φάση δεν ισχύει ο κανόνας των εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισοπαλίας και στο δεύτερο παιχνίδι θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x