Κύπρος

Τρελό διπλό της Ανόρθωσης στην έδρα του ΑΠΟΕΛ και χαμός για το πρωτάθλημα!

H Ανόρθωση σόκαρε τον ΑΠΟΕΛ, επικρατώντας 2-0 μέσα στο «ΓΣΠ» και έβαλε φωτιά στη μάχη του τίτλου με την ΑΕΚ Λάρνακας να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και την Ομόνοια να παραμονεύει.

«Ξενέρωσε» τον ΑΠΟΕΛ και έβαλε φωτιά στη μάχη του τίτλου η Ανόρθωση! Η ομάδα του Γιάννη Οκκά άλωσε το «ΓΣΠ» επικρατώντας με σκορ 2-0 και πλέον η ΑΕΚ Λάρνακας βρίσκεται στο -1 από την κορυφή, ενώ η Ομόνοια πλησίασε στους τέσσερις και… παραμονεύει.

Μάλιστα, ο ΑΠΟΕΛ μετρά τρεις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια και δείχνει να «χάνει» λάδια, ενώ την επόμενη αγωνιστική φιλοξενείται στη δύσκολη έδρα της Πάφου.

Ο Φερέιρα μόλις στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τους γηπεδούχους να έχουν 10 τελικές στο πρώτο μέρος αλλά να είναι τρομερά άστοχοι. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Ανόρθωση. Πρώτα, σκόραρε για δεύτερη φορά με τον Αντωνίου στο 52’, αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε για οφσάιντ, με τον Παρούτη επτά λεπτά αργότερα να σκοράρει για το 2-0. Σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε, αφού η ομάδα του Σα Πίντο δεν κατάφερε να αντιδράσει και γνώρισε ακόμη μία ήττα!

Η Ανόρθωση, πάντως, από την πλευρά της δεν έχει ιδιαίτερες ελπίδες για να βγει στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x