Stoiximan Super League

Αποχαιρέτησε τον Ζιλμπέρτο Σίλβα ο Παναθηναϊκός

«Σφραγίστηκε» και τυπικά το διαζύγιο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ζιλμπέρτο Σίλβα. Η πράσινη ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο, στον οποίο ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στο μέλλον!

Έπεσε αυλαία στη «σχέση» του Παναθηναϊκού με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Όπως σας ενημέρωσε από πριν ο ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Βραζιλιάνος τεχνικός διευθυντής αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει το «διαζύγιο» και να αποχαιρετά έναν άνθρωπο που «υπήρξε λαμπρός πρεσβευτής» της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον άλλοτε αρχηγό της «σελεσάο» προτάθηκε άλλο πόστο για να παραμείνει στο τριφύλλι, κάτι που όμως δεν δέχθηκε, προκειμένου να βρει αλλού «στέγη» όπου θα έχει ενεργό ρόλο. Όπως όλα δείχνουν, φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Στη διάρκεια της θητείας του στη θέση του Αθλητικού Διευθυντή, ο Ζιλμπέρτο υπήρξε λαμπρός πρεσβευτής του συλλόγου και με την παρουσία του κόσμησε το «Τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά έναν από τους σπουδαιότερους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που συνδέθηκαν ποτέ με την ομάδα. Η σφυρηλατημένη μέσα στο χρόνο σχέση του Ζιλμπέρτο με τον Παναθηναϊκό είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με σπουδαίες στιγμές της Ιστορίας του Συλλόγου και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει ποτέ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εύχεται κάθε επιτυχία στον Ζιλμπέρτο στο επόμενο βήμα του όποιο κι αν είναι αυτό»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x