Αγγλία

«Βάση λογικής η Λέστερ θα πάρει το πρωτάθλημα»

Σχεδόν ακατόρθωτο θεωρεί ο Γκους Χίτινγκ το ενδεχόμενο να πάρει φέτος το πρωτάθλημα η Τότεναμ, με τον Ολλανδό προπονητή να επισημαίνει ότι η Λέστερ θα είναι εκείνη που θα πανηγυρίσει τον τίτλο.

Απόψε (στις 22:00) η Τσέλσι υποδέχεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τη Τότεναμ, με τα «σπιρούνια» να χρειάζονται τους τρεις βαθμούς για να ελπίζουν μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα. Από την πλευρά του, ο προπονητής των «μπλε», Γκους Χίτινγκ, θεωρεί ότι δεν μπορεί η ομάδα του Ποκετίνο να κατακτήσει το τρόπαιο της Premier League.

Αυτή τη στιγμή η Λέστερ βρίσκεται δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, οκτώ βαθμούς μπροστά από τους «πετεινούς». Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι χρειάζεται μόλις δύο βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια, ώστε οι «αλεπούδες» να στεφθούν πρωταθλητές για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός τεχνικός στάθηκε στο άγχος των παικτών της Τότεναμ: «Βάση λογικής δύσκολα θα καταφέρει η Τότεναμ να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη φορά που έχουν φτάσει τόσο κοντά στον τίτλο. Οι ποδοσφαιριστές της Λέστερ δείχνουν να μην αγχώνονται σε αντίθεση με εκείνους της Τότεναμ. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας και να σκεφτούμε πως είναι ένα απλό παιχνίδι. Φυσικά πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά το ίδιο ισχύει και στα επόμενα δύο που απομένουν με Σάντερλαντ, Λέστερ. Όλους τους αντιπάλους τους βλέπουμε το ίδιο, δεν ξεχωρίζουμε παιχνίδια».

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x