Stoiximan Super League

Βάζουν και οι Βέλγοι στο «παιχνίδι» για Προτό τον Ολυμπιακό

Ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα της Άντερλεχτ, Σίλβιο Προτό, έχει εκφράσει ο Ολυμπιακός, όπως ανέφερε σήμερα το πρωί δημοσίευμα, με τους Βέλγους να επιβεβαιώνουν την είδηση.

Την περίπτωση του τερματοφύλακα της Άντερλεχτ, Σίλβιο Προτό, φαίνεται πως εξετάζει ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ρομπέρτο, όπως ανέφερε η Live Sport. Την εν λόγω είδηση επιβεβαιώνουν και οι Βέλγοι, που μεταξύ άλλων σε δημοσιεύματά τους υποστηρίζουν πως μπήκε στο… ραντάρ των Πειραιτωτών, μετά τις εμφανίσεις του στα μεταξύ τους ματς για το Europa League.

Η έγκυρη εφημερίδα «Derniere Heure», αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Προτό, μετά τις πολύ καλές του εμφανίσεις στα δύο ματς για το Europa League, ενώ υποστηρίζουν πως υπάρχει γόνιμο έδαφος για την επίτευξη συνεργασίας, αφού οι πρωταθλητές Ελλάδος θεωρούν πως είναι ο κατάλληλος για αντικαταστάτης του Ρομπέρτο.

Βέβαια, δεν είναι μόνο η εν λόγω εφημερίδα που υποστηρίζει το παραπάνω γεγονός, αλλά και διάφορες ιστοσελίδες του Βελγίου, που παρουσιάζουν το σενάριο ως πολύ πιθανό να πάρει… σάρκα και οστά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x