Oλλανδία

Βέλλιος: «Κάθε γκολ μου ήταν για τους ανθρώπους στα Τέμπη»

Ο Απόστολος Βέλλιος έγραψε ιστορία στην Ολλανδία, αλλά προτίμησε να αφιερώσει το καρέ τερμάτων του σε όσους εμπλέκονται στην ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη!

Η τραγωδία στα Τέμπη δεν επέτρεψε στον Απόστολο Βέλλιο να χαρεί όσο θα ήθελε το γεγονός ότι… έγραψε ιστορία, με την φανέλα της Τσβόλε προχθές (03/03).

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε διεθνής επιθετικός σημείωσε τέσσερα γκολ σε διάστημα 11 λεπτών και 22 δευτερολέπτων στο ασύλληπτο 13-0 της ομάδας του επί της Ντεν Μπος!

Ωστόσο, όπως φάνηκε και από τα λεγόμενά του, στην κάμερα του «ESPN», ο Βέλλιος είχε το μυαλό του στα όσα τραγικά συνέβησαν στην χώρα μας…

«Τις τελευταίες μέρες διαβάζω τα νέα κάθε δέκα λεπτά. Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για μένα, κάθε γκολ μου ήταν για αυτούς τους ανθρώπους. Πρόκειται για μια τεράστια τραγωδία. Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Πρόκειται για μια τραγική κατάσταση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βέλλιος.

Για να συμπληρώσει σχετικά με την απόδοσή του: «Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας μου. Δεν ήξερα ότι σημείωσα το γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία της κατηγορίας. Στο τέλος αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί αλλά και η νίκη. Ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x