Oλλανδία

Αδιανόητα πράγματα από τον Βέλλιο: Ιστορικό χατ-τρικ σε 10’ και… μετά καρέ!

Ο Απόστολος Βέλλιος συνεχίζει καυτός με τη φανέλα της Τσβόλε, πετυχαίνοντας χατ-τρικ πριν καν συμπληρωθεί το 12ο λεπτό του αγώνα και εν συνεχεία καρέ κόντρα στη Ντεν Μπος, γράφοντας ιστορία.

Αδιανόητα πράγματα από τον Απόστολο Βέλλιο! Ο Έλληνας στράικερ διανύει μία εξαιρετική σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας με τη φανέλα της Τσβόλε.

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι με τη Ντεν Μπος ο 31χρονος φορ μετρούσε 5 γκολ και 6 ασίστ, ωστόσο έσπασε κάθε κοντέρ στο εν λόγω ματς με τη… σέντρα! Και αυτό διότι πέτυχε χατ-τρικ σε διάστημα δέκα λεπτών και συγκεκριμένα από το 2ο ως το 12ο λεπτό της αναμέτρησης!

Ο Βέλλιος άνοιξε το σκορ με ωραία λόμπα στο 2’, για να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του με κοντινό πλασέ στο 4’. Στο 12ο λεπτό δε, ο Έλληνας στράικερ έγραψε το 3-0 με δυνατό σουτ και πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

Πρόκειται για ρεκόρ στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, αφού είναι ο ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει το ταχύτερο χατ-τρικ από την έναρξη ενός αγώνα και συγκεκριμένα σε 11 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα! Απίστευτο πραγματικά! Λίγο αργότερα δε και συγκεκριμένα στο 27' ο Βέλλιος σκόραρε εκ νέου για το 6-0, πετυχαίνοντας καρέ και... τρελαίνει τους Ολλανδούς.










Το 1-0 στο 2ο λεπτό:


Το 2-0 στο 4ο λεπτό:


Το 3-0 στο 12ο λεπτό:



Το 4-0 στο 27ο λεπτό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x