Αγγλία

Δεν θέλει να παίξει παραμονή Χριστουγέννων η Λίβερπουλ

Αρνητική στο ενδεχόμενο να μετατεθεί ο αγώνας της με την Άρσεναλ την παραμονή των Χριστουγέννων δηλώνει η Λίβερπουλ.

Τόσο η Λίβερπουλ όσο και οι φίλαθλοί της δεν είναι καθόλου θετικοί στο ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί ο αγώνας με την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 23 Δεκεμβρίου, παρόλα αυτά το «Sky Sports» που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Premier League θέλει για λόγους μάρκετινγκ να γίνει το ματς μία μέρα μετά.

Αυτή η εξέλιξη δεν βρίσκει σύμφωνους τους «κόκκινους» καθώς δεν θα είναι εύκολη η μετάβαση των φιλάθλων τους στο Λονδίνο.

Για αυτό το ζήτημα εξέδωσε ανακοίνωση και ο σύνδεσμος φιλάθλων της Λίβερπουλ «Spirir of Shankly» στην οποία αναφέρει: «Κατανοούμε πως έχει ερωτηθεί τόσο η Άρσεναλ όσο και η Μητροπολιτική Αστυνομία για το αν μπορεί να πραγματοποιηθεί το ματς. Η μετάθεση του παιχνιδιού την παραμονή των Χριστουγέννων θα έχει τρομερό αντίκτυπο τόσο στο προσωπικό όσο και στους οπαδούς, κυρίως της φιλοξενούμενης ομάδας. Βασιζόμενοι στην ώρα έναρξης του παιχνιδιού και στις εξαντλημένες δημόσιες συγκοινωνίες, η πλειοψηφία των φίλων της Λίβερπουλ που θα βρεθούν στο Λονδίνο δεν θα προλάβουν να επιστρέψουν σπίτι τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες των Χριστουγέννων. Ο σύνδεσμός μας (Spirit of Shankly) έχει επικοινωνήσει με το αρμόδιο προσωπικό για να εξεταστεί η υπόθεση μας, καθώς είναι απαράδεκτο να περιμένουν από τους φιλάθλους να ταξιδέψουν για το ματς τότε.»

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x