Stoiximan Super League

Δοκίμασε Μάνταλο, Μπακασέτα και Αραβίδη μαζί ο Κετσπάγια - Πρόβλημα με Πέκχαρτ

Πολλές δοκιμές από τον Τιμούρ Κετσπάγια στη σημερινή απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ και… φουλ τακτική. Κάκωση έξω πλαγίου συνδέσμου ο Πέκχαρτ.

«Απάντηση» στην… απορία των ΑΕΚτζήδων για το πώς και αν γίνεται να χωρέσουν στην ίδια 11άδα Μάνταλος και Μπακασέτας προσπάθησε να δώσει στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Γεωργιανός τεχνικός έδειξε πως ετοιμάζει πολλές και ριζικές αλλαγές στις 11άδες που θα χρησιμοποιήσει στο αυριανό (12/7) «τεστ» ξεμουδιάσματος με τη Βίγκρι (δεύτερη κατηγορία Πολωνίας), χρησιμοποιώντας τους Μπακασέτα, Μάνταλο και Αραβίδη μαζί, με τον Μάνταλο αριστερό εξτρέμ και τον Μπακασέτα πίσω από τον Αραβίδη, αλλά τους δύο πρώτους, γενικά, να αλλάζουν συνεχώς μεταξύ τους θέση.

Να τονίσουμε, τέλος, πως ο Πέκχαρτ δεν ολοκλήρωσε το κομμάτι της άσκησης τακτικής, καθώς δέχθηκε ένα χτύπημα πάνω στην προσπάθειά του να σκοράρει και αποχώρησε. H πρώτη διάγνωση του ιατρικού τιμ κάνει λόγω για κάκωση έξω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο και μένει να διαπιστωθεί τώρα η σοβαρότητα του προβλήματός του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x