Euro 2024

Δώνης στον ΣΠΟΡ FM: «Είμαστε οικογένεια και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε»

Για το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει εντός των αποδυτηρίων της Εθνικής μίλησε ο Τάσος Δώνης στον ΣΠΟΡ FM και τον Σωτήρη Ταμπάκο.

Το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει εντός των αποδυτηρίων παραδέχθηκε ο Τάσος Δώνης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Εθνικής στη νίκη επί του Λιχτενστάιν χαρακτήρισε «οικογένεια» το εσωτερικό της ομάδας και υπογράμμισε ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη «γαλανόλευκη», ώστε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Δώνης στον ΣΠΟΡ FM και τον Σωτήρη Ταμπάκο:

Για το ματς: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για μας, γιατί έπρεπε να κερδίσουμε. Ξέραμε ότι απέναντί μας είχαμε μια αδύναμη ομάδα συγκριτικά με τις υπόλοιπες του ομίλου και η νίκη ήταν απαραίτητη»

Για τον τραυματισμό του Μήτρογλου και τη δική του είσοδο: «Γνωρίζουμε ότι λείπουν παιδιά λόγω τραυματισμών, αλλά σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν καλή μέρα για όλους μας, τα χαλούσαμε στην τελική πάσα, αλλά είναι κάτι που μπορούμε να το βελτιώσουμε».

Για τον τρόπο που πανηγυρίστηκε το πρώτο γκολ: «Έχουμε πολύ καλό κλίμα, είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. Αυτό είναι το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Είμαστε οικογένεια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για να συνεχίζουμε το ίδιο καλά και ενωμένοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x