Stoiximan Super League

Ένα σκεπτικό χωρίς ίχνος λογικής!

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει για το σκεπτικό της απόφασης της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, για τα όσα είχαν γίνει στην Τούμπα με τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Έγινε λοιπόν γνωστό και το σκεπτικό της απόφασης της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, για τα όσα είχαν γίνει στην Τούμπα με τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία και την μη διεξαγωγή του αγώνα των ερυθρόλευκων με τον δικέφαλο του Βορρά. Και είναι ν’ απορεί κάποιος για τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ για να μην αφαιρεθούν οι τρεις βαθμοί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ένα σκεπτικό που κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σκεπτικό του παραλόγου, καθώς ότι λόγια και να χρησιμοποιήσει κάποιος για να περιγράψει τα όσα αναφέρονται στις 29 σελίδες, μάλλον αδυνατούν να αποδώσουν την πραγματικότητα.

Τι σημαίνει λοιπόν «δεν ξεκίνησε» και τι σημαίνει «διακόπηκε» για την επιτροπή εφέσεων της ομοσπονδίας; Γιατί άραγε θέλησαν κάποιοι να παίξουν με τις «λέξεις» προκειμένου να διευκολυνθεί ο ΠΑΟΚ και να μην αφαιρεθούν οι τρεις βαθμοί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης; Η απόφαση της επιτροπής εφέσεων είχε γίνει γνωστή στη μία μετά τα μεσάνυχτα. Το σκεπτικό έγινε κι επίσημα γνωστό μετά από δύο εβδομάδες και όλοι πλέον σκέφτονται.

Μετά τα όσα έγιναν και τα όσα είδε η επιτροπή εφέσεων, μην ξεχνάμε τα είδε και όλη η χώρα, το θέμα ποιο ήταν; Να βρεθούν οι λέξεις που θα έδιναν την ευκαιρία στον δικέφαλο του Βορρά να γλιτώσει την τιμωρία; Διαβάζοντας λοιπόν κάποιος το σκεπτικό δεν μπορεί να βρει ίχνος λογικής. Δεν γίνεται να έχει στηριχθεί η συγκεκριμένη απόφαση στο ότι ο αγώνας δεν άρχισε άρα δεν διακόπηκε. Δυστυχώς για το ελληνικό ποδόσφαιρο πρόκειται για μια απόφαση με την οποία απορούν όλοι. Τουλάχιστον εκείνοι που δεν θέλουν να παίξουν «παιχνίδια με τις λέξεις».

Όταν ο προπονητής μιας ομάδας δέχεται αντικείμενο στο κεφάλι (στην προκειμένη περίπτωση ο Γκαρθία δέχθηκε ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής) και υπάρχει αποδεδειγμένα τραυματισμός, τότε το σκεπτικό δεν μπορεί να είναι αυτό που παρουσιάστηκε από την επιτροπή εφέσεων. Γιατί από την μία πλευρά η επιτροπή δέχεται ότι ο ΠΑΟΚ ήταν υπαίτιος για την μη διεξαγωγή του ματς λόγω του τραυματισμού του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού και από την άλλη ψάχνει να βρει τις «λέξεις» για να την γλιτώσει ο ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x