Γαλλία

Ο Ενρίκε αποκάλυψε τους επτά παίκτες της Μπαρτσελόνα που θα είχαν θέση στην ενδεκάδα της Παρί

Ο Λουίς Ενρίκε απάντησε στο ερώτημα για τους παίκτες της Μπαρτσελόνα, που θα μπορούσαν να είναι στην ενδεκάδα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Champions League, με τον νικητή του ζευγαριού να παίρνει το εισιτήριο για τους «4» και να μονομαχεί με έναν εκ των Ατλέτικο Μαδρίτης ή Ντόρτμουντ.

Για τον τεχνικό των Γάλλων, Λουίς Ενρίκε, τα δύο ματς με τους «μπλαουγκράνα» είναι ιδιαίτερα, αφού υπήρξε προπονητής τους για τρία χρόνια, μέσα στα οποία ήταν και η μυθική ανατροπή επί της νυν ομάδα του με 6-1 στο «Καμπ Νου».

Μάλιστα, ο Ενρίκε τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε σε live στο Twitch και ρωτήθηκε για τους παίκτες της Μπαρτσελόνα, που θα μπορούσαν να είναι στην ενδεκάδα των Παριζιάνων.

«Οι Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Κούντε, Ντε Γιονγκ, Γκιντογκάν, Γιαμάλ, Λεβαντόφσκι θα ξεκινούσαν, χωρίς αμφιβολία. Όχι μόνο στην Παρί, αλλά και στις Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν Μονάχου και Άρσεναλ», ήταν τα λόγια του 53χρονου τεχνικού, ο οποίος κατέκτησε με την Μπαρτσελόνα το τρόπαιο «με τα μεγάλα αυτιά» τη σεζόν 2014/15.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x