Το τελεσίγραφο που φέρεται να της δόθηκε από τις FIFA και UEFA διαψεύδει η ΕΠΟ.

Με ανακοίνωσή της, η ομοσπονδία τονίζει ότι δεν ισχύουν οι αναφορές περί «κίτρινης κάρτας» από τις διεθνείς συνομοσπονδίες και αναφέρει ότι προκαλούν θυμηδία.

Αναφέρει, δε, ότι οι κανονισμοί τηρούνται απόλυτα και χωρίς λαϊκισμούς και αυτό σύντομα θα γίνει αντιληπτό απ’ όλους.


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

«Η διοίκηση της ΕΠΟ εξελέγη με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες και συντριπτική πλειοψηφία τον Αύγουστο του 2017.

Έκτοτε βρίσκεται σε διαρκή και στενή συνεργασία με την FIFA, την UEFA ?και την Επιτροπή Παρακολούθησης με μοναδικό στόχο τον θεσμικό εκσυγχρονισμό και τη διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όλα αυτά εξελίσσονται σε πλαίσιο παραγωγικού διαλόγου, με πνεύμα ειλικρίνειας και επαγγελματισμού και στο επίπεδο της παροχής ποδοσφαιρικής τεχνογνωσίας υψηλής ποιότητας.

Ουδέποτε οι διεθνείς συνομοσπονδίες "απείλησαν" την Ελληνική Ομοσπονδία και τον πρόεδρο της, οι δε αναφορές μερίδας του Τύπου περί "κίτρινης κάρτας" ?και "νέας ΠΔΕ" προκαλούν θυμηδία και μόνον.

Το νέο καταστατικό και οι κανονισμοί της ΕΠΟ τηρούνται και εφαρμόζονται απόλυτα και τα δικαιοδοτικά όργανα επιτελούν το θεσμικά κατοχυρωμένο έργο τους, όπως οφείλουν, χωρίς λαϊκισμούς και? σύντομα θα το αντιληφθούν όλοι»
.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ