Κύπρος

Έριξαν τριάρες και πλησίασαν την κορυφή ΑΕΚ Λάρνακας, Ομόνοια

Στο -1 από την κορυφή και τον ΑΠΟΕΛ βρέθηκαν το Σάββατο οι ΑΕΚ Λάρνακας, Ομόνοια μετά το 3-0 επί της Πάφου και του Άρη Λεμεσού αντίστοιχα για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Κύπρου.

Εξακολουθεί να πιέζει τον ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος η ΑΕΚ Λάρνακας. Η ομάδα του Κιτίου «καθάρισε» 3-0 την Πάφο εντός έδρας για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Κύπρου και μείωσε στο -1 από τον πρωτοπόρο, με τους πρωτευουσιάνους να έχουν ένα ματς λιγότερο και να υποδέχονται την Κυριακή την Ανόρθωση και τους φιλοξενούμενους να μένουν στο -9 από την κορυφή.

Οι νικητές «καθάρισαν» από το πρώτο ημίχρονο με το αυτογκόλ του Κβόντα στο 7’ και τα τέρματα των Σολ στο 18’ και Φραν στο 24’.

Σαρωτική η Ομόνοια, διέλυσε 3-0 στη Λευκωσία τον Άρη Λεμεσού στο δεύτερο ημίχρονο στο υποτιθέμενο ντέρμπι της αγωνιστικής και μείωσε στο -4 από την κορυφή, αφήνοντας τους περυσινούς πρωταθλητές στο -5.

Σκόρερ για τους «πράσινους» ήταν οι Σεμέδο στο 47’, Κακουλής στο 64’ και Μίλετιτς στο 82’.\

Δυσκόλεψε το έργο παραμονής της Δόξας Κατωκοπιάς στην κατηγορία ο Απόλλων Λεμεσού με τα 2-0 στην έδρα της αντιπάλου του για την όγδοη αγωνιστική των play outs, διατήρησε τη διαφορά του στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας κι άφησε στους γηπεδούχους στο -7 από την παραμονή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x