Αγγλία

Φάμπρεγκας: «Η φετινή χρονιά της Τσέλσι γαμ…»

Η πορεία της Τσέλσι έχει κάνει τον Σεσκ Φάμπεγκας να χάσει τον ύπνο του, αλλά παρ' όλα αυτά συνεχίζει να στηρίζει τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο κατήφορος που έχει παρασύρει την Τσέλσι την φετινή χρονιά, έχει επηρεάσει τόσο πολύ τον Σεσκ Φάμπρεγκας που δεν μπορεί να κοιμηθεί, όπως δήλωσε ο ίδιος: «Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου, είναι τα πάντα για μένα. Η οικογένειά μου με κάνει ευτυχισμένο αλλά όταν τα πράγματα στην ομάδα δεν πάνε καλά, δεν είμαι κι εγώ καλά. Το σκέφτομαι όταν γυρίζω στο σπίτι και ξαπλώνω στο κρεβάτι».

Ο Ισπανός μέσος παραδέχθηκε -με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο- πως η χρονιά για την ομάδα δεν είναι και η καλύτερη λέγοντας πως: «η φετινή σεζόν γαμ…» αλλά εξέφρασε -για ακόμα μία φορά- την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Ζοσέ Μουρίνιο: «Τον στηρίζω όσο γίνεται περισσότερο και πάντα λέω ότι το αξίζει 100%».

Μάλιστα με αναρτήσεις του στο Twitter διέψευσε και δημοσιεύματα τα οποία τον ανέφεραν ως έναν από τους κύριους υπονομευτές του Πορτογάλου τεχνικού:

"Θα ήθελα να ξεκαθαρίζω πως σε αντίθεση με όσα λέγονται σε κάποια σάιτς, είμαι πραγματικά ευτυχισμένος στην Τσέλσι…"




"… και πως διατηρώ άριστες σχέσεις με τον προπονητή. Υπάρχουν κάποιοι άτομα που θέλουν να αποσταθεροποιήσουν την ομάδα…"



"Αλλά πιστεύω ακράδαντα πως θα επιστρέψουμε δυνατοί και πάλι".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x