Oλλανδία

Άψογη κομπίνα της Φέγενορντ: Έπαιξαν «πέτρα, ψαλίδι, χαρτί» και ο… χαμένος εκτέλεσε το φάουλ για να σκοράρει!

Η Φέγενορντ έστησε μια πανέξυπνη κομπίνα που τελικά τους βγήκε, αφού από την εκτέλεση φάουλ του Μίντεχ προήλθε το 1-0 απέναντι στη Χέρακλες.

Μια πανέξυπνη κομπίνα έβγαλε η Φέγενορντ απέναντι στην Χέρακλες, με αποτέλεσμα να βρει και το γρήγορο γκολ για να προηγηθεί με 1-0 σε ένα ματς που τελικά έφτασε σε μια άνετη επικράτηση (3-0).

Συγκεκριμένα, στο 28ο λεπτό η Φέγενορντ κέρδισε το φάουλ έξω από την περιοχή και σε σημείο που ασφαλώς πρόσφερε την ευκαιρία για μια απευθείας εκτέλεση.

Ο Μίντεχ και ο Χιμένες βρέθηκαν πάνω από την μπάλα και έπαιξαν το γνωστό και μη εξαιρετέο «πέτρα, ψαλίδι, χαρτί». Νικητής βγήκε ο δεύτερος, με τους δύο παίκτες να παραμένουν πάνω από την μπάλα.

Και τελικά, εκτελεστής ήταν ο… χαμένος. Ο Μίντεχ νίκησε τον Μπράουβερ για το 1-0, αφού μάλλον και ο κίπερ της Χέρακλες μπερδεύτηκε από όλο το σκηνικό και περίμενε η εκτέλεση να έρθει από τον αριστεροπόδαρο Χιμένες και όχι από τον δεξιοπόδαρο Μίντεχ!

Two left-footed Feyenoord players play rock paper scissors to trick goalkeeper into thinking one of them will shoot. Right-footed player intentionally takes it instead, surpising the GK and scoring
byu/BoukeMarten insoccer

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x