Europa League

Φίρχεφερ: «Δεν γνωρίζω πολλά για τον Παναθηναϊκό»

Στους φετινούς στόχους του Άγιαξ συγκαταλέγεται μία καλύτερη πορεία στο Europa League, σε σχέση με πέρυσι, όπως δήλωσε ο Νικ Φίρχεφερ ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό.

Δύσκολο χαρακτήρισε ο Νικ Φίρχεφερ το βράδυ στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον αμυντικό του Άγιαξ να τονίζει πως η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για το θετικό αποτέλεσμα, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

«Θα είναι ένα δύσκολο βράδυ, αλλά εμείς θα πρέπει να επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ύστερα από μερικά άσχημα χρόνια ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην Ευρώπη, αλλά δεν γνωρίζω περισσότερα για εκείνον. Θα μάθω στο μίτινγκ που θα κάνουμε», δήλωσε αρχικά ο Νικ Φίρχεφερ στο «ajaxlife.nl» και πρόσθεσε:

«Θέλουμε να κάνουμε μία πορεία στο Europa League καλύτερη από την περσινή. Να παίξουμε τόσο καλά, όσο στα δύο τελευταία μας ματς. Είναι, επίσης, σημαντικό να παίρνουμε καλά αποτελέσματα και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θα πρέπει να γίνουμε πιο συμπαγείς και να προσαρμοστούμε στα ευρωπαϊκά ματς, που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά του πρωταθλήματος. Στην Ευρώπη, οι αντίπαλοι είναι πιο έμπειροι και παίζουν πιο έξυπνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x