Κύπρος

Γιορτάζει και στηρίζει τον οργανισμό «Save Moras» η Αλκή

Με αφορμή την 71η επέτειο της ίδρυσης του συλλόγου, η Αλκή Λάρνακας ανακοίνωσε τη στήριξή της στο έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Save Moras» για την καταπολέμηση της λευχαιμίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Σημαντική και ιστορική η 10η Απριλίου, αφού σαν σήμερα το 1948 ιδρύθηκε το ιστορικό σωματείο της Αλκής Λάρνακας και σήμερα συμπληρώνονται 71 χρόνια από τότε.

Στόχος των ανθρώπων του Δ.Σ. είναι να συνεχίσουν να κρατούν ψηλά το όνομα της Αλκής.

Αξιοπρέπεια, σεβασμός, προσφορά προς το συνάνθρωπο και στον πολιτισμό, τα ιδανικά και οι αξίες είναι που πρεσβεύουν αυτό το Σωματείο από την ίδρυση του.

Στα πλαίσια της δράσης του Σωματείου μας για την προσφορά του στα κοινά και ειδικά στον χώρο του ποδοσφαίρου μας έχει συγκινήσει η προσπάθεια που κάνει ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Μόρας μέσω του μη κερδοσκοπικού οργανισμού όπου έχει ιδρύσει "SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ", για την άνιση μάχη στην καταπολεμηση της λευχαιμίας, για εξεύρεση δοτών του μυελού τον οστών. Για το λόγο αυτό, το σωματείο μας εξασφάλισε άδεια από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ωστε να σταθουμε και μεις αρωγοι σε αυτη την προσπαθεια.

Ολοι μαζι μπορουμε να σωσουμε μια ζωη απο το να αφιερώσουμε λιγο χρονο απο την ζωη μας.
Καλούμε όλο τον κόσμο να γίνει δότης μυελού των οστών και στηριξουμε αυτη την προσπαθεια.

Το παράδειγμα του Δημήτρη Μόρα που πάλεψε εναντια στην Λευχαιμια με δυναμη και αξιοπρεπεια ενεπνευσε τον αδελφο του, Βαγγέλη Μόρα για να δημιουργήσει αυτον τον οργανισμό, ο οποίος θέλει να δώσει δικαίωμα στη ζωή σε όσους πολεμάνε με αυτό το πρόβλημα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορεί ο καθένας να βρει στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.savemoras.com

Το Δ.Σ. του σωματείου μας ενημέρωσε και την ομάδα της Πάφου για αυτή την εκδήλωση και έτσι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θα εισέλθουν στο γήπεδο με πανό του μη κερδοσκοπικού οργανισμού "SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ".
Το πανό του οργανισμου θα φιλοξενειται απο δω και περα σε ολα τα παιχνιδια της ομαδας μας .

Επίσης θα δοθούν σε δημοπρασία φανέλες της ΑΛΚΗΣ και της ΠΑΦΟΣ F.C. υπογεγραμμένες απο τους ποδοσφαιριστες και καλούμε τον κόσμο να καταθέτει τις εισφορές του με μήνυμα στο Facebook της ομάδας μας.

"Γινε και συ ενας καθημερινος ηρωας – Σωσε μια ζωη"

Ευχαριστιες στον Βαγγελη Μορα που μας εδωσε την συγκαταθεση του να σταθουμε διπλα του σε αυτή την προσπάθεια
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x