Γενικά

Ιβανόφ: «Με βοήθησε ο Σάμπα για να πάω στην Άρσεναλ Τούλα»

Χάρις και στη συνδρομή του πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Κρίστοφερ Σάμπα, κατέφερε να πάει στην Άρσεναλ Τούλα ο Ιβάν Ιβανόφ, όπως αποκάλυψε ο Βούλγαρος στόπερ.

Ο Κρίστοφερ Σάμπα βοήθησε τον Ιβάν Ιβανόφ να έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους της Άρσεναλ Τούλα, που αποτελεί τον νέο σταθμό της καριέρας του, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Βούλγαρος στόπερ.

«Μίλησα με πολλούς μάνατζερ και μου έκαναν πολλές προτάσεις και για την Ρωσία. Αλλά για να ξέρετε, δεν μου αρέσουν οι μάνατζερ, έτσι απευθύνθηκα σε έναν φίλο μου. Τον Κρίστοφερ Σάμπα, που παίξαμε μαζί στον Παναθηναϊκό φέτος», είπε και πρόσθεσε: «Του εύχομαι τα καλύτερα στην καριέρα του γιατί είναι καλός χαρακτήρας και σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Ο Κρις γνωρίζει τον γιο του προέδρου της Άρσεναλ Τούλα και μου έδωσε τον αριθμό του. Μιλήσαμε και μετά ήρθα σε συνεννόηση με τον σύλλογο».

inner

Παράλληλα, ο 29χρονος αμυντικός μίλησε για τις άλλες «κρούσεις» που του έγιναν. «Πριν λύσω το συμβόλαιο μου με τον Παναθηναϊκό, δέχθηκα προτάσεις και από την Τουρκία. Όμως είναι κοντά στην Συρία και το μέρος είναι επικίνδυνο για την οικογένεια μου, έτσι πήγα στην Άρσεναλ», δήλωσε ο Ιβανόφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x