Κύπελλο Ελλάδας

Κετσετζόγλου: «Με την προσθήκη Σιμόες μάλλον είδαμε την 11άδα του τελικού»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου βλέπει μόνο μία αλλαγή στην ενδεκάδα της ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ σε σχέση με τη Λιβαδειά.

Μια αλλαγή εκτιμά ο Κώστας Κετσετζόγλου πως θα έχει η ΑΕΚ στο βασικό σχήμα που θα παρατάξει στον τελικό Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ, σε σύγκριση με το χθεσινό ματς με τον Λεβαδειακό (0-3).

«Η ΑΕΚ ήταν καλή, σοβαρή, είχε ένταση στο παιχνίδι της και ο Λεβαδειακός παρότι είχε υποβιβαστεί έπαιξε σκληρά και δεν το παράτησε. Με την αλλαγή του Σιμόες αντί του Γαλανόπουλου θεωρώ πως είδαμε την ενδεκάδα του τελικού», τόνισε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην κατάσταση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. «Έδειξε 100% έτοιμος, από άποψη υγείας και φυσικής κατάστασης».

Τέλος, σημείωσε πως θα γίνει μάχη για τη 18άδα. «Πέραν του Τσιντώτα και των δύο μικρών που επιβάλλονται από τον κανονισμό, πιστεύω πως θα είναι στον πάγκο οι Μπογέ, Σβάρνας, Γαλανόπουλος και ένας ακόμη».



Μεγάλη προσφορά από το Pamestoixima.gr: Αγγλικοί εμφύλιοι στους τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ σε σούπερ απόδοση*! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x