Αγγλία

Κόντε: «Δεν είναι κάθε μέρα όλα τόσο φωτεινά»

Για τις δυσκολίες που συνάντησε στην καθημερινότητά του κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς μίλησε μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στην «Daily Mail» ο Αντόνιο Κόντε.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν άφησε ασχολίαστες τις φήμες που σχετίζονται με το μέλλον του στον πάγκο της Τσέλσι, τονίζοντας πως σκοπεύει να τιμήσει τα εναπομείναντα δύο χρόνια συνεργασίας που έχει συμφωνήσει με το σύλλογο, με την προϋπόθεση ωστόσο να μετακομίσει η οικογένειά του στο Λονδίνο…

«Δεσμεύομαι για δύο ακόμα χρόνια με την ομάδα. Πρέπει να το υπογραμμίσουμε αυτό. Το σημαντικότερο είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας έως το τέλος της σεζόν και να προετοιμαστούμε καταλλήλως για τον τελικό του Κυπέλλου με την Άρσεναλ. Μετά θα έχει ο καθένας από εμάς το χρόνο να συζητήσει με το σύλλογο για το μέλλον. Θα μιλήσω προσωπικά με τον κύριο Αμπράμοβιτς πολύ σύντομα…»

«Δεν είναι κάθε μέρα όλα τόσο φωτεινά και χαρούμενα. Η άφιξή μου στο Λονδίνο ήταν κάπως έτσι αλλά η διαδρομή μέχρι εδώ ήταν δύσκολη. Με τη σύζυγό μου την Ελιζαμπέτα, αποφασίσαμε τον Ιανουάριο πως η κόρη μας η Βιτόρια θα τελειώσει τη φετινή σχολική χρονιά στο Τορίνο. Αλλά δεν θέλω με τίποτα να μείνω κι άλλη χρονιά μόνος μου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιταλός τεχνικός.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x