Stoiximan Super League

Κολάσο: «Έχω δει πολλά βίντεο με τον κόσμο του Άρη. Νιώθεις σαν να είσαι στην Αργεντινή»

Ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Νικολάς Κολάσο.

Ο Νικολάς Κολάσο δεν έκρυψε τη χαρά του για τη συμφωνία του με τον Άρη κατά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη, ενώ δήλωσε ενημερωμένος για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοί του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέρουμε που έχουμε έρθει και γνωρίζουμε ότι ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα. Ανυπομονώ να μπω άμεσα στο γκρουπ με τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσουμε τη δουλειά», τόνισε.

Όσο για το γεγονός ότι τον επέλεξε ο Πάκο Ερέρα, είπε: «Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή να γνωρίζει ότι τον θέλει ο προπονητής και τον στηρίζει. Εφόσον βρισκόμαστε και σε μια μεγάλη ομάδα αποτελεί ένα κίνητρο παραπάνω και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά».

Τέλος, ερωτηθείς αν έχει δει τα φιλικά με τη Μπόκα και την ατμόσφαιρα στο «Βικελίδης», απάντησε: «Έχω περάσει πολλές νύχτες βλέποντας βιντεάκια από την ομάδα και τον κόσμο. Είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο γιατί νιώθεις σαν να είσαι στην Αργεντινή και θέλεις να κάνεις το κάτι παραπάνω».

Πιο λακωνικός ήταν ο έτερος αφιχθείς, ο Αργεντινός εξτρέμ Ματέο Γκαρσία. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ και θέλουμε γρήγορα να μπούμε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και να είμαστε κοντά στον κόσμο του Άρη. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, καθώς έχουν περάσει αρκετοί Αργεντινοί από εδώ. Θα δώσω τα πάντα για να πετύχει ο Άρης τους στόχους του», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x