Stoiximan Super League

Κούγιας: «Στην επιρροή του ΠΑΟΚ ανήκει και ο Βόλος»

Έγγραφα που αποδεικνύουν πως Βόλος, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα ανήκουν στον ΠΑΟΚ υποστήριξε πως διαθέτει ο Αλέξης Κούγιας.

Για επιρροή του ΠΑΟΚ σε τρεις ακόμα ομάδες έκανε λόγο ο Αλέξης Κούγιας στην εκδίκαση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας Ξάνθης και ΠΑΟΚ.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ αναφέρθηκε σε Βόλο, Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα, υποστηρίζοντας πως έχει στοιχεία που αποδεικνύουν τα λεγόμενά του.

«Στην πολυϊδιοκτησία του ΠΑΟΚ ανήκει και ο Βόλος, ένας γνωστός δημοσιογράφος είπε ότι ανήκει και ο Παναιτωλικός. Αν στα πλέι άουτ που θα παίξει Βόλος, Ξάνθη, Παναιτωλικός έχεις τρεις θυγατρικές, καθορίζεις την τύχη τη δική μου», ανέφερε σχετικά, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε:

«Είναι ξεκάθαρη πολυϊδιοκτησία. Στην επιρροή του ΠΑΟΚ ανήκει και ο Βόλος που έχει δανεικούς και κανέναν φίλαθλο. Επίσης έχει γίνει καταγγελία ότι κι ο ΠΑΣ Γιάννινα ανήκει στον ΠΑΟΚ».

Στο σημείο εκείνο ο νομικός εκπρόσωπος του «δικέφαλου του Βορρά» του επεσήμανε πως «Είμαστε στα δικαστήρια με τον ΠΑΣ», με τον Αλέξη Κούγια να απαντάει πως έχει στα χέρια του συμβόλαια που αποδεικνύουν τις σχέσεις των ομάδων.

Ωστόσο, σε δεύτερη τοποθέτησή του, διευκρίνισε: «Από τον Μάρτιο του 2015 έχω τα συμβόλαια μεταβιβάσεως. Το 51% του ΠΑΣ. Ανέφερα πως είναι ο συνέταιρος του Συγγελίδη. Δεν έχω συμβόλαια μεταβιβάσεως ούτε του Βόλου ούτε άλλων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x