Stoiximan Super League

Κρίνεται του Ουζουνίδη στον Ατρόμητο

Πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες... επίσημες επαφές του Ατρόμητου με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, με τον προπονητή να ενημερώνεται για ό,τι αφορά την ομάδα, με τις πιθανότητες συμφωνίας να είναι μοιρασμένες.

Άμεσα άρχισε η αναζήτηση διαδόχου του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο του Ατρόμητου και φυσικά ο «εκλεκτός» είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, περίπτωση στην οποία είχαν πάντα στο νου τους οι Περιστεριώτες από τη στιγμή που έβλεπαν την ομάδα να μην... τραβάει.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Περιστερίου και ο Εβρίτης τεχνικός συναντήθηκαν (κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ) προκειμένου να υπάρξει πλήρης ενημέρωση για το πλάνο και τα δεδομένα του αγωνιστικού τμήματος (αν και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήξερε αρκετά πράγματα για το... status του έμψυχου δυναμικού), ενώ αύριο το πρωί αναμένεται να υπάρξει και νέα επαφή που θα είναι και καθοριστική, καθώς στον Ατρόμητο θέλουν να βρουν άμεσα την επόμενη λύση.

Κουβέντα όπως είναι φυσικό σε τέτοιες περιπτώσεις έχει γίνει και για το οικονομικό και υπάρχει διαφορά (κανόνας όταν υπάρχουν διαπραγματεύσεις δύο πλευρών), αφού στο Περιστέρι τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα.

Σε κάθε περίπτωση ουσιαστικότερες εξελίξεις αναμένονται την Τρίτη, όταν θα φανεί και προς τα πού θα κάτσει η... μπίλια σε αυτή τη λεπτή ισορροπία, με τον τεχνικό διευθυντή των Περιστεριωτών να έχει στη λίστα του κι άλλα ονόματα (Ελλάδα και εξωτερικό), που όμως απλά υπάρχουν, χωρίς να έχει γίνει η παραμικρή επαφή, αφού ξεκάθαρος στόχος είναι ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x