Stoiximan Super League

Κυριάκος: «Έχουν αλλάξει τα πράγματα και αυτό φαίνεται από τα καραγκιοζιλίκια τους»

Για καραγκιοζιλίκια έκανε λόγο ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, φωτογραφίζοντας τη συμπεριφορά των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Με σκληρή γλώσσα εναντίον του Ολυμπιακού μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Κυριάκος Κυριάκος μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ έκανε λόγο για καραγκιοζιλίκια από τους ανθρώπους που τόσα πίστευαν ότι είναι άτρωτοι, φωτογραφίζοντας τη συμπεριφορά των «ερυθρολεύκων» ενώ έδωσε και τη δική σου απάντηση για το συμψηφισμό που επιχειρείται συγκριτικά με το περσινό περιστατικό με τον Βλάνταν Ίβιτς στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια τοποθέτηση που έχουμε να κάνουμε. Ζούμε ξεκάθαρα ένα θέατρο σκιών το οποίο έχει ξεκινήσει ο Ολυμπιακός όλη την εβδομάδα με δημοσιεύματα φαντασίας. Ακόμα και σήμερα στην τελευταία σύσκεψη, η πλευρά του Ολυμπιακού απειλούσε ότι θα φύγει από το γήπεδο. Το καταλαβαίνω ότι τριάντα χρόνια ήταν πολύ δύσκολο να βγει κάποιος και να πει ότι ο βασιλιάς ήταν γυμνός και το κάναμε εμείς και θα πάρουμε την ευθύνη και θα το πάμε μέχρι τέλους.

Να μας δείξουν τις φωτογραφίες με ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού που έδειχνε τα γεννητικά του όργανα στην κερκίδα μας, προφανώς πολύ υπερήφανος για αυτά, τις αντεγκλήσεις του κ. Καραπαπά και του κ. Κοβάσεβιτς με οπαδούς στη φυσούνα, απρόκλητα. Όταν λέω απρόκλητα εννοώ ότι δεν συνέβη τίποτα ιδιαίτερο.

Στο γήπεδο του Ολυμπιακού και εμένα με βρίζουν, αλλά αν απαντήσω θα είμαι το ίδιο καραγκιόζης. Ο Ολυμπιακός είχε ένα σχέδιο. Το σχέδιο του Ολυμπιακού όμως δεν πέρασε. Δεν πέρασε γιατί δεν υπήρχε τραυματισμός. Διάβασα αρχικά για τραυματισμό στο μάτι, καθώς εμείς θέλαμε να δούμε πρώτα από όλα αν είναι καλά ο άνθρωπος, μετά ο τραυματισμός έγινε ένα βαμβάκι στο χείλος, μετά έψαχναν οφθαλμίατρο.

Κι επειδή βλέπω τον συμψηφισμό που προσπαθούν κάποιοι να κάνουν με το περσινό περιστατικό με τον Ίβιτς στη Λεωφόρο. Δεν γίνεται να κάνουμε συμψηφισμό για χαρτάκια που δεν τιμωρούνται από τη λίγκα με τη ρίψη αντικειμένων. Μιλάμε για ένα κουτάκι μπύρας που είχε στόχο για να χτυπήσει στο κεφάλι.

Όλοι έχουμε ευθύνη για τα όσα έχουν γίνει 20 χρόνια. Γίνεται μια προσπάθεια από τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη. Δεν μας συμπαθούν όλοι, δεν είναι στόχος μας να μας συμπαθήσουν, αλλά ο στόχος μας είναι ένα καθαρό ποδόσφαιρο, με ισονομία, όπως πρέπει να γίνεται και για αυτό προσπαθούμε. Όταν όμως οι παράγοντες είναι χειρότεροι από τους φιλάθλους, τι να συζητάμε;

Να ζητήσουμε συγγνώμη από ποιον; Που προσπαθούμε να ηρεμήσουμε τους παίκτες μας που ήθελαν να παίξουν ενώ δέχονταν προκλήσεις κάθε πέντε λεπτά. Δεν θέλω να συνδιαλέγομαι με τον κ. Καραπαπά, ο καθένας έχει το ύφος, το ήθος και την πορεία που έχουν στο χώρο και κρίνεται για αυτό.

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να προασπίσει το δίκιο και μόνο. Ευελπιστώ ότι δεν θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σκύψουν το κεφάλι ελαφρά τη καρδία σε αυτό που γινόταν επί 30 χρόνια. Τα πράγματα έχουν αλλάξει και αυτό φαίνεται από τα καραγκιοζιλίκια που αναγκάζονται και κάνουν οι άνθρωποι που θεωρούσαν τον εαυτό τους άτρωτο.

Υπάρχει ένα τελετουργικό που αντί για πυρσούς έχουμε τα χαρτάκια. Πρέπει να κάνουμε ένα θέμα που δεν υπάρχει; Αν υπάρχει κάτι παράνομο θα το βρούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x