Λάμπρου: «Είμαστε σε καλό επίπεδο εν όψει Βασιλείας»

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο νεαρός φορ:

-το γκολ που πέτυχε: «Η προετοιμασία είναι για να προετοιμάζεσαι για τη σεζόν που έρχεται. Με το να πετυχαίνεις ένα γκολ, είναι μία επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς που κάνεις κάθε μέρα στις προπονήσεις. Είναι σημαντικό να σκοράρεις, ειδικά εάν είσαι επιθετικός. Όταν έρχεται αυτό για μένα, πέρα από όλα τα άλλα, σημαίνει ότι κάτι έχω κάνει καλά».

-το γεγονός πως αρκετοί ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν 90 λεπτά: «Είναι το πρώτο εννενηντάλεπτο που παίζουμε φέτος. Γι΄ αυτό γίνονται τα φιλικά, για να προετοιμαστείς όσο το δυνατόν καλύτερα ώστε να αποδώσεις στα επίσημα ματς».

-το τι βαθμό θα έβαζε στον εαυτό του: «Δεν θα βάλω βαθμό, αυτό θα το κάνει ο προπονητής. Από τη στιγμή που παίρνω την επιβράβευση του προπονητή και ολόκληρου του τιμ, είμαι χαρούμενος».

-το αν ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για τους αγώνες με τη Βασιλεία: «Αισθανόμαστε πως είμαστε σε ένα καλό επίπεδο. Για το αν είμαστε έτοιμοι, θα φανεί στο γήπεδο».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ