Stoiximan Super League

Λάμπρου: «Είμαστε σε καλό επίπεδο εν όψει Βασιλείας»

Ο Λάζαρος Λάμπρου μίλησε για το γκολ που πέτυχε στη φιλική ήττα του ΠΑΟΚ από την Αντβέρπ (3-1) αλλά και την ετοιμότητα της ομάδας του εν όψει των αγώνων με τη Βασιλεία.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο νεαρός φορ:

-το γκολ που πέτυχε: «Η προετοιμασία είναι για να προετοιμάζεσαι για τη σεζόν που έρχεται. Με το να πετυχαίνεις ένα γκολ, είναι μία επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς που κάνεις κάθε μέρα στις προπονήσεις. Είναι σημαντικό να σκοράρεις, ειδικά εάν είσαι επιθετικός. Όταν έρχεται αυτό για μένα, πέρα από όλα τα άλλα, σημαίνει ότι κάτι έχω κάνει καλά».

-το γεγονός πως αρκετοί ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν 90 λεπτά: «Είναι το πρώτο εννενηντάλεπτο που παίζουμε φέτος. Γι΄ αυτό γίνονται τα φιλικά, για να προετοιμαστείς όσο το δυνατόν καλύτερα ώστε να αποδώσεις στα επίσημα ματς».

-το τι βαθμό θα έβαζε στον εαυτό του: «Δεν θα βάλω βαθμό, αυτό θα το κάνει ο προπονητής. Από τη στιγμή που παίρνω την επιβράβευση του προπονητή και ολόκληρου του τιμ, είμαι χαρούμενος».

-το αν ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για τους αγώνες με τη Βασιλεία: «Αισθανόμαστε πως είμαστε σε ένα καλό επίπεδο. Για το αν είμαστε έτοιμοι, θα φανεί στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x