Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:
Για το παιχνίδι: «Ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται και από άλλους παράγοντες, δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε. Ακόμα και ποδόσφαιρο σωστό να παίζαμε, μας κόβουν τον ρυθμό, για να το πω ευγενικά. Ο ΠΑΣ σίγουρα θα ήθελε να αντιδράσει. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς και δεν μας βοήθησε, αλλά αντιδράσαμε μετά το 1-1. Θέλω να πω κάτι που είπαμε στα αποδυτήρια, ότι μπορεί να μην ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά ήταν πολύ ώριμο, και αυτό είναι κάτι σημαντικό, να κρατάς την μπάλα και να προσαρμόζεσαι στα δεδομένα του αγώνα. Ξέρουμε πως μπορούμε να κάνουμε τα παιχνίδια πιο εύκολα με τα γκολ. Προσπαθούμε να βελτιώνουμε το ποσοστό στην τελική προσπάθεια, είμαστε ομάδα και προσπαθούμε να το βγάζουμε»

Κάθε παιδί που είναι εδώ, θέλει να συνδέσει το όνομά του με μια επιτυχία. Κυνηγάμε στη βαθμολογία, και πιστεύω υπάρχουν πολλές πιθανότητες. Υπάρχει διαφορετική νοοτροπία από τα παιδιά, είμαστε εδώ. Περνάμε καλά στον αγωνιστικό χώρο, θα περνούσαμε καλύτερα αν είχαμε περισσότερους βαθμούς
».

Για τη δική του ευκαιρία που έβγαλε ο Βελλίδης: «Ο Μάρκος έκανε μία από τις αποκρούσεις της χρονιάς. Θέλω να δώσω τα εύσημα στον Μάρκο».

Για τη φάση του γκολ: «Τρομερή η σέντρα του Ποντένσε, γιατί δεν έχει οπτική μαζί μου. Ήταν πολύ καλή συνεργασία. Σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο, μεγαλώνει ο βαθμός δυσκολίας, ο αντίπαλος ήταν κλεισμένος πίσω, οπότε θεωρώ πως αυτό που έπρεπε να κάνουμε, το κάναμε».

Για τη γρήγορη αντίδραση του Ολυμπιακού μετά την ισοφάριση: «Πάλι από μια ατυχία ήρθε το 1-1 και ο ΠΑΣ είχε το ψυχολογικό αβαντάζ. Στο 1-1 ένιωσα ντεζαβαντάζ».

Για τη συνέχεια: «Όλα τα ματς κοιτάμε, όπως και ένα ένα ξεχωριστά. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη, δηλαδή να μην ασχοληθούμε;».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ