Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Έχουμε ένα όνειρο και θα παλέψουμε για αυτό»

Τους στόχους του ΠΑΟΚ σχολίασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, τονίζοντας πως οι διαφορές των τεσσάρων «μεγάλων» θα φανούν στις λεπτομέρειες. Τι ζήτησε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:
Για τη νέα σεζόν: «Είχαμε μαζί μια πολύ μικρή περίοδο προετοιμασίας. Το σημαντικό είναι να έχουμε καλή ομάδα και πνεύμα, γιατί με τα παιχνίδια που θα δίνουμε κάθε τρεις μέρες είναι φυσιολογικό να μην προπονούμαστε όσο πρέπει. Οι προπονήσεις επικεντρώνονται περισσότερο στην προσαρμογή στις ανάγκες του αντιπάλου και στο τι πρέπει να κάνουμε. Θα χρειαστούμε πολύ περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε στην οργάνωση και να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε. Έχουμε έξυπνους παίκτες με ποιότητα, οι οποίοι μπορούν να αξιολογήσουν πολύ καλά την κατάσταση και να βελτιωθούν σύντομα».

Για το πρώτο του παιχνίδι στην Τούμπα, κόντρα στην Έστερσουντ:
«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, μια απίθανη ατμόσφαιρα και μια φανταστική κατάσταση στο φινάλε. Καταφέραμε να περάσουμε σε αυτό το παιχνίδι από όλες τις πιθανές καταστάσεις που μπορείς να περάσεις σε ένα ποδοσφαιρικό ματς. Ξεκινήσαμε καλά, δεχτήκαμε ένα γκολ από το πουθενά, το οποίο μας έριξε ψυχολογικά και αναγκαστήκαμε να επανέλθουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ισορροπία και κάναμε αυτό που έπρεπε. Καταφέραμε να σκοράρουμε δύο γκολ στο τέλος και να πάρουμε μια νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση για το επόμενο παιχνίδι».

Για την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στη Σούπερ Λίγκα, κόντρα στον Λεβαδειακό: «Πάντα τα παιχνίδια της πρεμιέρας ενός πρωταθλήματος είναι δύσκολα, γιατί κάθε ομάδα ξεκινάει από το μηδέν και έχει ενθουσιασμό. Για εμάς είναι σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να μπούμε στο γήπεδο αποφασισμένοι να παλέψουμε για κάθε μπάλα και για τη νίκη. Την ίδια στιγμή, πρέπει να βρούμε ισορροπία ανάμεσα στο ματς με την Έστερσουντ και αυτό με το Λεβαδειακό, ώστε να βρούμε τους κατάλληλους παίκτες. Για να έχουμε φρεσκάδα, πρέπει να κάνουμε τη σωστή αποκατάσταση, αλλά και να χρησιμοποιήσουμε όλους τους διαθέσιμους παίκτες».

Για το αν περιμένει να δει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα: «Όλες οι ομάδες, ειδικά οι τέσσερις μεγάλες ομάδες, έχουν ισορροπία, αλλά στο τέλος πάντα υπάρχουν διαφορές. Πιστεύω ότι φέτος επικρατεί η ίδια κατάσταση με άλλες χρονιές. Τέσσερις ομάδες έχουν πάνω κάτω το ίδιο επίπεδο ποιότητας, για αυτό πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και να προσέξουμε τις μικρές λεπτομέρειες που στο τέλος θα κάνουν τη διαφορά. Παιχνίδια σαν αυτό με τον Λεβαδειακό είναι πολύ σημαντικά για τους τρεις βαθμούς».

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: «Δεν θέλω να μιλήσω για στόχο. Έχουμε ένα όνειρο και θα παλέψουμε για αυτό. Αν πρέπει να μιλήσω για στόχο, ο στόχος μας είναι το παιχνίδι της Κυριακής»

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Είναι πάντα τόσο παθιασμένοι με την ομάδα. Χρειαζόμαστε την ενέργειά τους, τους θέλουμε κοντά μας. Για να πετύχουμε κάτι καλό τους χρειαζόμαστε δίπλα μας, με όλη τη θετική τους ενέργεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x