Euro 2016

«Μαγικό το γκολ του Μόντριτς»

Το εγκώμιο του Λούκα Μόντριτς έπλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, Άντε Τσάτσιτς, που χαρακτήρισε το ματς του ηγέτη της ομάδας του, ως ένα από τα κορυφαία στην καριέρα του.

Ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Μόντριτς στην καριέρα του, χαρακτήρισε την εμφάνιση του άσου της Ρεάλ απέναντι στην Τουρκία, ο τεχνικός των Κροατών, Άντε Τσάτσιτς. «Ο Λούκα (σ.σ Μόντριτς) αξίζει τον ντόρο που γίνεται γύρω από το άτομο του. Αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχει πραγματοποιήσει στην καριέρα του. Σημείωσε ένα μαγικό γκολ και αυτό έμελλε να κρίνει το αποτέλεσμα. Χρειαζόμαστε τον Λούκα σε αυτή την φόρμα, γιατί όταν βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, όλα είναι διαφορετικά για την ομάδα μας, γιατί γινόμαστε καλύτεροι και πιο επιθετικοί» είπε ο Τσάτσιτς και συνέχισε:

«Ήταν ένα δύσκολο ματς και για τους δύο αντιπάλους, πάντοτε το πρώτο παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Όμως σταθήκαμε πολύ καλά. Αφού σκοράραμε είχαμε περισσότερη κατοχή και δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες». Καταλήγοντας ο 62χρονος τεχνικός τόνισε: «Δεν μπορούμε να πάρουμε τίποτε σαν δεδομένο, είχα επισημάνει στους ποδοσφαιριστές μου, πως φοβάμαι περισσότερο την Τσεχία, παρά την Τουρκία. Πρέπει να ξεχάσουμε όσο γίνεται γρηγορότερα το σημερινό ματς και να επικεντρωθούμε στο επόμενο».

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x