Γαλλία

Προσέγγισε τον Γκαλτιέ η Μαρσέιγ - Φόβοι για αντιδράσεις από τους οπαδούς των Μασσαλών!

Η Μαρσέιγ φέρεται να ήρθε σε επικοινωνία με τον Κριστόφ Γκαλτιέ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας μετά την απομάκρυνση του Μαρθελίνιο. Φόβοι για αντιδράσεις από τους οργανωμένους των Μασσαλών,

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι η Μαρσέιγ να δαπάνησε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να ανταγωνιστεί την Παρί Σεν Ζερμέν στη Ligue 1, ωστόσο, η αγωνιστική εικόνα που έχει παρουσιάσει στο ξεκίνημα είναι, τουλάχιστον, απογοητευτική!

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League μετά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στους ομίλους του Champions League παραπαίουν και στις εγχώριες διοργανώσεις, αφού βρίσκονται στην 7η θέση και στο -4 από την πρώτη θέση, ενώ προέρχονται από τον διασυρμό με 4-0 στο μεγάλο ντέρμπι με την Παρί.

Ο Μαρθελίνιο αποτελεί παρελθόν και σύμφωνα με πληροφορίες του RMCsport η διοίκηση της Μαρσέιγ ήρθε σε επικοινωνία με τον Κριστόφ Γκαλτιέ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Το δημοσίευμα τονίζει ότι οι άνθρωποι του συλλόγου εκτιμούν τις δυνατότητές του, ενώ ο ίδιος δεν φαίνεται αρνητικός για μια νέα πρόκληση, μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Παρί το περσινό καλοκαίρι.


Ωστόσο, το γαλλικό Μέσο υπογραμμίζει ότι παραμένει ερωτηματικό η αντίδραση που θα έχουν οι οπαδοί της Μαρσέιγ μετά το περσινό έντονο φραστικό επεισόδιο του Γκαλτιέ με μερίδα οπαδών των Μασσαλών, μπροστά ακριβώς από τον πάγκο της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, ο 56χρονος Γάλλος τεχνικός βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση, με το τεχνικό τιμ της Παρί να προσπαθεί να τον ηρεμήσει και να τον απομακρύνει από το σημείο. Μάλιστα, δύο φίλαθλοι της Μαρσέιγ προσπάθησαν να πηδήξουν τα προστατευτικά κάγκελα ώστε να βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x