Champions League

Μαρσέλο: «Πικέ; Δεν μιλάω γι’ αυτό το άτομο»

Μίλησε για τον Ντάνι Άλβες, τον τελικό του Κάρντιφ, τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν απάντησε όταν ρωτήθηκε για τον Πικέ. Ο Μαρσέλο δεν μιλάει για αυτό το άτομο.

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε ο Μαρσέλο, και μίλησε για πολλά εκτός από τον… Πικέ.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ρωτήθηκα για τον κεντρικό αμυντικό της Μπαρτσελόνα και συγκεκριμένα η ερώτηση ήταν αν θα τον θυμηθούν την ώρα που θα σηκώνουν το τρόπαιο του Champions League.

Η απάντηση;

«Εμείς δεν έχουμε μιλήσει για τον Πικέ και δεν θα κάνουμε τίποτα γι’ αυτό το θέμα. Όπως είπα σε άλλη συνέντευξη εγώ δεν μιλάω γι’ αυτό το άτομο, δεν έχω λόγο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάσταση της Ρεάλ: «Ψυχολογικά είμαστε πολύ καλά, έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε κι άλλο τελικό σε τόσο λίγο χρόνο και είμαστε οι πρώτοι που μπορούμε να επαναλάβουμε κάτι τόσο μεγάλο. Ξέρουμε ότι κάθε τελικός είναι διαφορετικός και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τους προηγούμενους».

Για τον Ντάνι Άλβες: «Είναι πολύ βαρύς (γέλια). Είναι μεγάλος παίκτης, όπως οι άλλοι, και θα είναι χαρά μας να παίξουμε εναντίον τους. Ο Ντάνι θα πολεμήσει σε όλο το ματς».

Για την πίεση: «Θέλουμε να απολαύσουμε τη στιγμή, που είναι πολύ ωραία. Αλλά δεν μου περνάει από το μυαλό το να σπάσω ρεκόρ. Πάμε παιχνίδι το παιχνίδι να διασκεδάσουμε τον τελικό».

Για τον τελικό: «Ξέρουμε πως θα παίξουμε και θα κάνουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο. Ψυχολογικά και σωματικά είμαστε καλά και είναι επιπλέον κίνητρο το να παίξεις έναν τελικό. Πήραμε το πρωτάθλημα, αλλά ο τελικός του Champions League είναι ανεκτίμητος».

Για το άγχος: «Δεν μπορείς να το συνηθίσεις, το άγχος είναι πάντα το ίδιο. Σκέφτομαι ότι πρέπει να απολαμβάνουμε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι. Αυτό που κάνουμε εδώ, παίζοντας ποδόσφαιρο, παίζοντας ένα νέο τελικό Champions League, αν και υπάρχει ένταση, θα πρέπει να το απολαμβάνεις».

Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x