Stoiximan Super League

«Ασκείται δίωξη σε Ολυμπιακό για το ματς με τον Πλατανιά. Έτσι μας τιμώρησε επειδή τον καταγγείλαμε»

Ο δημοσιογράφος του Metrosport, Γιώργος Μπούζος ανέφερε πως ίσως και σήμερα ο εισαγγελέας ασκήσει δίωξη στον Ολυμπιακό για το ματς με τον Πλατανιά, ενώ αποκάλυψε τα ερυθρόλευκα αντίποινα στο Μέσο του.

Σε μία σοβαρή καταγγελία κατά του Ολυμπιακού προχώρησε στην «Δίκη στον ΣΚΑΪ» ο Γιώργος Μπούζος.

Ο δημοσιογράφος του Αθλητικού Μετρόπολις αποκάλυψε πως με εντολή των Πειραιωτών «κόπηκαν» οι διαφημιστικές πινακίδες του Μέσου του, στο σημερινό ματς βόλεϊ με τον ΠΑΟΚ στον Ρέντη και συνέδεσε το εν λόγω συμβάν με την μηνυτήρια αναφορά που έχει γίνει σε βάρος των πρωταθλητών Ελλάδας, για όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Πλατανιά.

Παράλληλα, ανέφερε πως ίσως και μέσα στην ημέρα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ασκήσει δίωξη κατά του Ολυμπιακού, μετά και τις τελευταίες καταγγελίες παικτών των Κρητικών για ξύλο και βιαιοπραγία στο «Γ. Καραϊσκάκης». Κάτι που εφόσον συμβεί, θα σημαίνει πως έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση, από την οποία οι ερυθρόλευκοι απειλούνται με αφαίρεση βαθμών!

«Το Αθλητικό Μετρόπολις τιμωρήθηκε σήμερα, μάλλον, από τον Ολυμπιακό. Στο περιθώριο του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, με εντολή του Ολυμπιακού κόπηκαν οι διαφημιστικές πινακίδες του Μετρόπολις από το γήπεδο του Ρέντη. Προφανώς πληρώνουμε την θαρραλέα στάση μας να καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά στον κ. Σημιτζόγλου (σ.σ ποδοσφαιρικός εισαγγελέας) με όλα όσα συνέβησαν στο ματς Ολυμπιακός-Πλατανιάς. Παράλληλα, καταθέσαμε και μία δήλωση-καταγγελία του Χρήστου Καρυπίδη, ο οποίος είχε μιλήσει στο Μετρόπολις και είχε πει πως όσα έζησε στο Γ. Καραϊσκάκης ήταν πραγματικά πρωτοφανή. Η νέα καταγγελία που έκανε ο ποδοσφαιριστής Αποστολόπουλος, νομίζω πως λύνει πλέον τα χέρια του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, ο οποίος νομίζω πως θα ασκήσει, πιθανώς και αύριο (σ.σ Τρίτη) δίωξη κατά του Ολυμπιακού, για να φέρει την υπόθεση στο ακροατήριο, δηλαδή στην Πειθαρχική Επιτροπή κι εκεί να λάμψει η αλήθεια. Αν δέχθηκαν ή όχι επίθεση οι παίκτες του Πλατανιά. Χωρίς να είμαι νομικός, αλλά επειδή μίλησα με κάποιους νομικούς, μου είπαν πως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να θεωρηθεί υπότροπος, αφού το ματς με τον Πλατανιά προηγήθηκε αυτού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ» ανέφερε χαρακτηριστικά στην τηλεοπτική εκπομπή ο κ. Μπούζος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x