Oλλανδία

Με «ντόρτια» συνέχισε η Φέγενορντ!

Άνετη επικράτηση της Φέγενορντ επί της Φένλο με 4-1 στο «Ντε Κάιπ» σε εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Eredivise.

«Περίπατος» στο Ρότερνταμ για τη Φέγενορντ, που χωρίς να βρει την παραμικρή αντίσταση, νίκησε τη Φένλο με 4-1 σε εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ έλεγξε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα και ήταν κυρίαρχη σε όλο το 90λεπτο, με τους φιλοξενούμενους να μένουν σε πιο παθητικό ρόλο. Τον «χορό» των γκολ άνοιξε δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Βιλένα με όμορφο πλασέ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Φαν Πέρσι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με δυνατό σουτ από το σημείο του πέναλτι.

Παρόμοια η εικόνα του παιχνιδιού και στο δεύτερο 45λεπτο, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν ακόμα δύο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 58’ ο Λάρσον με ωραία ατομική ενέργεια θα "ανεβάσει το δείκτη" του σκορ στο 3-0, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν προσωρινά με το όμορφο γκολ του Σούσιτς. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 75’ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Σουηδού, έπειτα από εξαιρετική ομαδική συνεργασία.

Με το "τρίποντο" αυτό, η Φέγενορντ μείωσε στους επτά βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν και στους πέντε από τον δεύτερο Άγιαξ. Από την άλλη πλευρά, η Φένλο παρέμεινε στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x