Αγγλία

Μεγαλείο ψυχής από τον Γουόλκοτ (pic)

Το μεγαλείο της ψυχής του έδειξε ο Θίο Γουόλκοτ, που έστειλε γράμμα συμπαράστασης σε έναν Αμερικανό φίλαθλο της Άρσεναλ, που «έχασε» το νεογέννητο παιδί του.

Συγκεκριμένα ο επιθετικός των «κανονιέρηδων» έστειλε μια επιστολή στην οποία εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια, αλλά και την στήριξή του προς την οικογένεια του αδικοχαμένου βρέφους, το οποίο είχε το ίδιο όνομα με τον Άγγλο ποδοσφαιριστή.

Ο Γουόλκοτ για τον λόγο αυτό έγραψε το παρακάτω γράμμα προς τους γονείς του παιδιού, ενώ η επιστολή του δημοσιεύθηκε σε λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης, με ευχαριστίες προς τον ίδιο και την ομάδα:

«Αγαπητοί Έμα και Έντουαρντ

Με μεγάλη θλίψη μάθαμε για τον θάνατο του παιδιού σας Θίο. Εκ μέρους όλης της Άρσεναλ, σας εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας. Ως πατέρας δυο παιδιών ο ίδιος, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα πρέπει να αισθάνεστε αυτή την στιγμή. Η καρδιά μου είναι σε εσάς και σε όσους είναι κοντά σας.

Ξέρω ότι τα συναισθήματα που έχετε για τον Θίο θα παραμείνουν μαζί σας για πάντα και θα είστε περήφανοι που αγαπάτε αυτό το παιδί. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή από τη στιγμή που έμαθα ότι άσκησα επιρροή στο να βαφτίσετε το παιδί σας, με το όνομά μου, κάτι που είναι πολύ συγκινητικό. Οι σκέψεις μου είναι μαζί σας. Μείνετε δυνατοί και παραμείνετε πολύ υπερήφανοι για τους εαυτούς σας. Σας θαυμάζω και τους δυο.

Με πολύ θερμές ευχές-Θίο Γουόλκοτ».


Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x