Σκωτία

Μπάρκας: «Δεν συστήνω σε κανέναν τερματοφύλακα να πάει στη Σέλτικ»

Ο Βασίλης Μπάρκας μίλησε για την εμπειρία του στη Σέλτικ και ανέφερε πως το περιβάλλον δεν είναι κατάλληλο για τερματοφύλακες.

Ο Βασίλης Μπάρκας μίλησε για τη μετακίνησή του από την ΑΕΚ στη Σέλτικ και σχολίασε τις εμπειρίες που βίωσε εκεί. Παράλληλα σχολίασε τις συνθήκες που αντιμετώπισε, ενώ χαρακτήρισε ως ακατάλληλο για έναν τερματοφύλακα το περιβάλλον στην ομάδα της Σκωτίας.

«Στη Σέλτικ δεν ένιωθα πως ήμουν σημαντικό μέρος της ομάδας. Ίσως να μην ήταν καν ευθύνη της ομάδας. Ήταν χρονιά κορωνοϊού και τα πάντα ήταν διαφορετικά. Τους πρώτους έξι μήνες δεν γνώριζα τους συμπαίκτες μου, βρισκόμασταν σε ξεχωριστά αποδυτήρια. Η Σέλτικ είναι ένας τεράστιος σύλλογος, αλλά δεν συστήνω σε κανέναν τερματοφύλακα να πάει εκεί», τόνισε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Ο Μπάρκας μετακόμισε για τη Σκωτία τον Ιούλιο του 2020 και στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ουτρέχτη. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του οδήγησαν τον Ολλανδικό σύλλογο στο να τον αποκτήσει μόνιμα ως ελεύθερο. Φέτος διανύει μια άκρως παραγωγική χρονιά, μετράει 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μάλιστα βρέθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα του Δεκεμβρίου μαζί με τον Βαγγέλη Παυλίδη.



Επιμέλεια: Λοΐζος Λαϊνίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x