Euro 2024

Μπαζντάρεβιτς: «Καλή ομάδα η Ελλάδα. Να δώσουμε την καρδιά μας»

Ο Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς τόνισε τη σημασία που έχει για τη Βοσνία ο αγώνας της Παρασκευής με την Ελλάδα.

Να δώσουν και την ψυχή τους στον αγώνα με την Ελλάδα την Παρασκευή για τα προκριματικά του Μουντιάλ κάλεσε τους παίκτες του ο προπονητής της Βοσνίας, Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς.

«Οι πιθανότητες πρόκρισης στο Μουντιάλ είναι ρεαλιστικές, ελπίζουμε μετά τον αγώνα της Παρασκευής να είναι ακόμη μεγαλύτερες. Ξέρουμε πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Είναι σίγουρα το πιο σημαντικό ματς που έχουμε δώσει μέχρι τώρα. Ξέρουμε πως έχουμε απέναντί μας μια καλή ομάδα, που προέρχεται από καλή εμφάνιση στο Βέλγιο. Πάντως είμαι αισιόδοξος», τόνισε ο προπονητής των Βόσνιων.

«Δεν πρέπει να μεμψιμοιρούμε για το ματς της Αθήνας, αλλά να κοιτάμε μπροστά. Σίγουρα πάντως αν είχαμε πάρει τη νίκη η κατάσταση θα ήταν καλύτερη τώρα για μας. Την Παρασκευή θα πρέπει να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να μην επαναληφθεί αυτό. Να δώσουμε την καρδιά μας μέσα στο γήπεδο», πρόσθεσε.

«Ξέρουμε πως ο Κολάσινατς είναι τιμωρημένος, ενώ θα λείψουν ο Σπάχιτς, ο Τζούριτς, ο Μιλίτσεβιτς και ο Κρούνιτς. Πάντα είναι καλύτερο να έχεις περισσότερες επιλογές, αλλά έχουμε αρκετούς καλούς παίκτες διαθέσιμους για να πάρουμε τη νίκη. Ο Πιάνιτς είχε μια κάκωση, θα τον δούμε στην τελευταία προπόνηση, αλλά πιστεύω πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα και θα παίξει», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x