Γαλλία

Λύγισε τη Λανς με σπουδαία ανατροπή και κορυφαίο Ντελ Καστίγιο η Μπρεστ!

Με απίθανη ανατροπή η Μπρεστ επικράτησε με 3-2 της Λανς για την 1η αγωνιστική της Ligue 1, έχοντας σε εκπληκτική ημέρα τον Ρομέν Ντελ Καστίγιο που πέτυχε δυο γκολ και συνέβαλλε τα μέγιστα για τη νίκη.

Τι και αν βρέθηκε πίσω με 0-2 στο 22', η ψυχωμένη Μπρεστ το γύρισε... τούμπα και πήρε τεράστια νίκη!

Η ομάδα του Ερίκ Ροΐ επικράτησε με 3-2 της Λανς για την 1η αγωνιστική της Ligue 1 και ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι που τα είχε... όλα. Από το προβάδισμα των φιλοξενούμενων και την ισοφάριση του δεύτερου μέρους, στην κόκκινη της Λανς και την απόλυτη ανατροπή με τον Ρομέν Ντελ Καστίγιο που πέτυχε δυο γκολ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την ομάδα του Φρανκ Χάισε να μπαίνει με το πόδι πατημένο στο... γκάζι. Στο 11' ο Σοτόκα άνοιξε το σκορ και έντεκα λεπτά αργότερα ο Μασάδο έκανε το 2-0 για τη Λανς, δίνοντας τεράστιο προβάδισμα από πολύ νωρίς, για τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η Μπρεστ, ωστόσο, δεν τα παράτησε και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ντελ Καστίγιο με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-1, μειώνοντας λίγα λεπτά πριν στείλει ο διαιτητής τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια. Στο 56' ο Λαλά έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία, με τη Λανς να μένει με 10 μετά την αποβολή του Τόμασον στο 82'.

Εν τέλει, η Μπρεστ βρήκε ψυχικά αποθέματα και... πέναλτι στο τέλος, με τον Ντελ Καστίγιο να είναι εύστοχος από τα έντεκα βήματα και να διαμορφώνει το τελικό 3-2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x