Euro 2024

Ιαπωνία-Σενεγάλη: Από «θύματα»… αφεντικά!

Ποια θα γίνει ακόμα πιο ευχάριστη έκπληξη του Μουντιάλ συναγωνίζονται Ιαπωνία και Σενεγάλη. Μετά τις «κηδείες» στα φαβορί του ομίλου (Κολομβία και Πολωνία) παίζουν σχεδόν την πρόκριση μεταξύ τους.

Πριν την έναρξη του Μουντιάλ φάνταζαν ως οι «φτωχοί συγγενείς» του 8ου ομίλου. Και να που η μεταξύ τους συνάντηση έγινε τελικά… ντέρμπι πρωτοπόρων!

Έχοντας κάνει την έκπληξη στην πρώτη αγωνιστική, Ιαπωνία και Σενεγάλη έχουν χρυσή ευκαιρία να εξασφαλίσουν κατά μεγάλο βαθμό την πρόκριση στην επόμενη φάση (18:00, ΕΡΤ 1 και sport-fm.gr).

Έπειτα από τον θρίαμβο επί της Κολομβίας, οι «σαμουράι» καλούνται να αποδείξουν ότι μπορούν ν’ αποδειχθούν αποτελεσματικοί και σε παιχνίδι που τα δεδομένα δεν θα είναι εξαρχής υπέρ τους (όπως έγινε με το πέναλτι και το αριθμητικό πλεονέκτημα στο ξεκίνημα του αγώνα με τους «καφετέρος»).

Από την άλλη, οι Αφρικανοί προέρχονται από μια ακόμα πιο «καθαρή» νίκη επί της Πολωνίας, εκμεταλλευόμενοι μεν τα τραγικά αμυντικά λάθη των αντιπάλων τους, αλλά παίζοντας κατά διαστήματα και ωραίο ποδόσφαιρο.

Αμφότεροι οι αντίπαλοι αναμένεται να παραταχθούν χωρίς μεγάλες αλλαγές σε σχέση με την πρεμιέρα, γνωρίζοντας ότι ενδεχόμενο τρίποντο σήμερα θα τους εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό την παρουσία στην επόμενη φάση (ή και κατά 100% σε περίπτωση ισοπαλίας στο άλλο ματς του ομίλου).

Πιθανές ενδεκάδες

ΙΑΠΩΝΙΑ: Καβασίμα, Σακάι, Γιοσίντα, Σότζι, Ναγκατόμο, Χασέμπε, Σιμπασάκι, Χαραγκούτσι, Καγκάβα, Ινούι, Οσάκο

ΣΕΝΕΓΑΛΗ: Κ. Εντιαγέ, Βαγκέ, Σανέ, Κουλιμπαλί, Γκασαμά, Σαρ, Α. Εντιαγέ, Γκουεγέ, Μανέ, Ντιούφ, Νιανγκ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x