Euro 2024

Λεβαντόφσκι: «Δεν μπορώ να κάνω κάτι από το… τίποτα»

Με τους συμπαίκτες του στην Πολωνία τα έβαλε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, φωτογραφίζοντάς τους ουσιαστικά για τον πρόωρο αποκλεισμό από το Μουντιάλ!

Η Πολωνία ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από την Κολομβία και, με δύο ήττες μετά από ισάριθμα ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αποχαιρέτισε πρόωρα τη διοργάνωση. Η αναζήτηση του… κακού περιστρέφεται γύρω και από την μέτρια εικόνα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο ίδιος ο αρχηγός της «πόλσκα», πάντως δείχνει να έχει διαφορετική άποψη, αν κρίνουμε και από τις δηλώσεις που έκανε στον Τύπο της χώρας του. Εκεί όπου ο Λεβαντόφσκι δεν δίστασε να κατηγορήσει, επί της ουσίας, τους συμπαίκτες του…

«Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής στον κόσμο που κερδίζει τη μπάλα, περνάει πέντε αντιπάλους, μετά τον τερματοφύλακα και μετά σκοράρει. Δεν μπορώ να κάνω κάτι από το… τίποτα!», παραπονέθηκε στους συμπατριώτες του ο 30χρονος στράικερ της Μπάγερν Μονάχου.

Με τον Λεβαντόφσκι να συνεχίζει την... επίθεση προς τους υπόλοιπους διεθνείς της Πολωνίας, λέγοντας: «Δεν είχα την ευκαιρία να απειλήσω. Θα ήμουν εκνευρισμένος αν είχα ευκαιρίες και τις σπαταλούσα. Είμαι ένας επιθετικός που ζει από τις ασίστ. Η ομάδα μας δεν έχει την απαιτούμενη ποδοσφαιρική ποιότητα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x